Anna Strandlind: Det går alltid att lära om!

Att vara människa, att leva, är en stor och viktig gåva, lite av magi. Detta ska vi ta vara på, därför är det viktigt att programmera sig med positiva tankar för ett bra resultat.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Vi människor är skapta så att det nästan känns som magi! Har du tänkt på hur din kropp fungerar? Ditt hjärta som slår dygnet runt, dina lungor som gör så att du kan andas, dina sinnen du fått för att kunna uppfatta saker och ting, dina muskler, nerver och allt som är sammankopplat. Samt all information som du kan få till dig och viljan till att påverka vad du vill göra i ditt liv. Visst är det fantastiskt!

Har du tänkt på att dina tankar dessutom kan förändras om du vill få nya resultat? Jag är enormt intresserad av hur vi människor fungerar. Vet du att det är dina känslor som styr dina handlingar? Det är inte dina tankar. Du kan veta hur mycket som helst om en sak som du kanske vill förändra, men har det inte landat i ditt undermedvetna där ditt känslosinne finns, skapar du inte några nya handlingar som leder till resultat. Det är därför många människor sitter fast i gamla vanor som de egentligen inte trivs med. De tänker bara förändring men känner det inte, tar inga nya steg, handlar inte annorlunda för att skapa något nytt.

95 procent kommer från ditt ”mind”, ditt känslosinne. Det finns forskning som visar att 70 procent av våra tankar är negativ programmering, vi tänker alltså negativt i stället för positivt.

Vi kan förändra våra tankar och höja vår vibration genom nya goda vanor. Vi kan skapa mer glädje i våra liv om vi vill. Men hur då?

Det finns många olika sätt, här är några frågor du kan ställa till dig själv:

  • Vad motiverar mig?
  • Vad är mitt syfte?
  • Vad är mitt ”varför”?
  • Vad är min drivkraft att stiga upp på morgonen?
  • Har jag en plan?
  • Vad älskar jag?
  • Vad har jag för vision?

Du skapar dina tankar, de samlas i din kropp där känslorna sitter. Jag kan ge ett exempel: När vi tänker negativa tankar som kan skapa stress, svarar alltid vårt känslosinne på detta. Det är alltid utifrån våra känslor vi handlar, det är därför vi kan få ont i magen eller huvudvärk om vi tänker för negativt. Dina tankar visar sig i dina känslor och kroppen svarar på det du känner.

Sedan skapar du handlingar efter det och här får du ditt resultat.

Det som är så fantastiskt är att du och jag kan ändra våra vanor och tankar genom att programmera om oss och börja tänka bra och goda tankar. Då skapar vi nya känslor och handlar utifrån något gott och bra. Då blir resultatet till det bättre! Det går alltid att lära om!

 

Varma kramar från mig,

AnnaSignatur.jpg

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Fler krönikor

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.