Anna Strandlind: Du är fantastisk!

Vad har du för planer för ditt dyrbara liv på denna jord? Den frågan ställer Anna, och nog är det viktigt att vi gör det allra bästa av den gåva livet är. Vi är ju alla unika!

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Det är så lätt, i dessa tider, att vi glömmer bort vem vi egentligen är och kanske fokuserar för mycket på våra fel och brister. Vi hamnar i en negativ karusell och känner oss lite maktlösa inför oss själva. Det är synd, för detta är ingen sanning.

Istället ska du ställa dig framför spegeln och beundra allt det vackra som är du! Du är faktiskt unik. Ingen i hela världen ser ut som du! Ditt fingeravtryck finns det bara ett av, det är fantastiskt.

När du känner dig glad så le mot världen och upplev att den ler tillbaka. Leendet smittar, så le mot din vackra spegelbild och känn hur känslan sprider sig i din kropp och ut mot världen. Ja, allt är energi och det betyder också att det är i rörelse. Din insida, din själ, är lysande och evig så låt den tala och skina! Du är oersättlig så var stolt över det.

Försök att alltid vara dig själv. Var aldrig någon annan. Använd dina ord väl, för ord har makt. Ofta mer än vi tror. Ord kan innebära magi och goda förändringar, men också tvärtom. Om vi tror på magi kan vi skapa magi! Ett enkelt sätt är att uttrycka sig i meningar som ger något positiv tillbaka. Till exempel ”Bara jag försöker så klarar jag allt!” ”Jag är fantastisk och unik!” ”Jag sprider glädje och magi var jag än är!” Ja, listan kan göras lång. Du bestämmer vad du vill ge dig själv och andra i ordets makt.

Vi har alla kraften att göra gott och göra skillnad, glöm inte det. Ett uttryck som jag inte vet vem som skrivit, lyder så här: ”Försök att vara regnbågen på någons mörka himmel.” Visst är det fint! Glöm inte heller att vara regnbågen på din egen mörka himmel, även om det kan vara svårare. Det svåra betyder ju inte att det inte går, eller hur?

När du nu vet att du är fantastisk och unik, är det också underbart att få vara lite galen ibland. Jag älskar uttrycket: ”Lite galenskap och visdom passar perfekt ihop!” Tänk vad livet hade varit tråkigt om vi inte var lite galna emellanåt. Om vi skulle ”baka in” lite galenskap i de mest allvarliga stunder, så tror jag att vi skulle klara dessa situationer på ett mycket bättre sätt och få mer perspektiv på saker och ting.

Jag tror att med tålamod, uthållighet och en positiv inställning till ditt liv så är inget hinder för högt. Vad har du för planer, du fantastiska människa, för ditt dyrbara enda liv här på denna jord? Gör din röst hörd, för du är fylld av kraft!

 

Varma lyckönskningar från mig,

AnnaSignatur.jpg

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Fler krönikor

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.