Anna Strandlind: Du är perfekt!

Du har en storhet av ljus inom dig! Låt därför aldrig omgivningen eller dåtiden förstöra ditt framtida liv. Kloka ord från Anna som vill att du ger mer kärlek till dig själv.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Vi, alla människor, har en kraft som jag tror att vi inte alltid är medvetna om. Tänker vi efter så har vi gjort, och gör, fantastiska saker i våra liv.

Vet du att vi människor tänker 70 procent negativa tankar? När vi istället kunde tänka bra tankar! Detta gör vi mycket per automatik, för vår inprogrammering är sådan. Det går generationer tillbaka. Det innebär också att vi kan ändra på det nu när vi vet om det! Det är enormt viktigt för oss alla att hitta något som vi brinner för, som ger oss inspiration i livet.

Du är unik! Likaså dina gåvor.

Tacksamheten som jag skrivit om flera gånger förut, är en viktig del som ska finnas i våra liv. Att kunna känna lycka och uppskatta allt vi har och får, gör att vi också kan uppleva livet på ett mer värdefullt sätt tror jag. Däremot ska vi aldrig vara nöjda. Vet du varför? Jo, allt vibrerar, allt är energi och rör sig. Utvecklingen går allt framåt och inte bakåt, den stannar inte.

Om vi stannar upp så går det emot de universella lagarna. Det är oftast då vi kan känna en missnöjdsamhet i livet eller att vi sitter ”fast” i något vi inte mår bra av. Det kan vara relationer, arbete, ekonomi eller annat. Däremot att stanna upp och vara i nuet, det är något vi alla mår bra av och ska försöka göra så mycket det går.

Vi är här på jorden för att växa och lära oss saker, då behöver vi utvecklas på olika sätt. Det innebär att vi ska känna oss rika, glada och hitta något som inspirerar oss. Ha ett mål som gör att vi känner en ”gnista” inom oss. Det kan vara vad som helst, det som gör dig lycklig och där du känner att du utvecklas.

Du är skapad perfekt från början. Du har en storhet av ljus inom dig, så låt aldrig omgivningen eller något som hänt bakåt i livet, förstöra ditt liv framåt. Ditt DNA är perfekt och unikt.

Vi finns i tre plan, du har ett intellekt, en själ och en kropp. Om du låter dessa tre samarbeta genom att lyssna på din kropp, goda tankar och din perfekta själ, skapar du mycket kärlek till dig själv. Kärlek som du sedan kan ge till andra.

Det är helt okej att göra fel ibland, om ambitionen är att göra rätt. Det gäller bara att tolka det som händer på ett bra sätt. Det är där vi tyvärr gör lite fel då och då, vi lägger skuld på och kritiserar oss själva mer än vad vi behöver.

Se din storhet och ljus! Det finns ingen som har ditt fingeravtryck i hela världen! Det är väl ändå unikt och stort.

 

Varma kramar från mig,

AnnaSignatur.jpg

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Fler krönikor

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.