Anna Strandlind: Ge dig själv oändlig glädje!

Bästa vägen att må bra, är att fylla kroppen, intellektet och inte minst själen med massor av kärlek och glädje. Varje dag! Bra tankar ger en bra känsla, och rätt energi.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Jag har studerat mycket kring personligt växande, är enormt intresserad av hur universum integrerar med oss människor och hur allt är ”ett”. En sak som gav mig en väldig förståelse till livet, är att jag inte har en själ, jag är en själ. Jag och du är själar som fått boning i vår kropp under den tid vi finns på jorden. Det så kallade livet.

”Det du verkligen är kan aldrig dö. Kroppen kommer att dö, men kroppen är inte det du är.”
Mooji

Några väl valda ord som jag tycker uttrycker så mycket känslor är dessa:

”Det står oss fritt att indentifiera oss med kroppen eller att identifiera oss med den vi verkligen är. Kroppen är lika med smärta och det du är, är lika med oändlig glädje”
Leter Levenson

Jag frågar mig själv: Vad väljer jag idag? Varje dag? Det sistnämnda så klart – oändlig glädje! För mig innebär det att känna kärlek och söka mig till allt det som är bra. Den du verkligen är dör inte, så skapa ett gott liv till dig själv i kärlek och ge det sedan till andra.

Jag tror att vi människor, i vår fysiska kropp, ibland gör saker och ting mer komplicerade än de är. Jag tror också att allt vi tycker är jobbigt nu eller har svårigheter med, kan helas om vi släpper taget om vår övertygelse att vi är vår kropp.

Du är en själ! En själ som är hundra procent energi och fulländad av kärlek. Du är perfekt från grunden.

Du har en kropp och en själ, men också ett intellekt där du har möjlighet att välja tankar. Allt du ger ditt medvetande, dina idéer och dina tankar, blir en känsla. Eller hur? Bra tankar ger bra känslor, men också tvärtom…

Allt du känner är vibration, det du sänder ut i din energi.

Den största delen av oss är faktiskt osynlig. Visste du det? Ett exempel på det är att du vet att luft finns och att du behöver den för att andas, men du ser den inte. Den bara är där. Hänger du med?

Allt är energi och vibrerar och din vibration är det du känner. Dina tankar är ren energi. Det du känner är det du får tillbaka i energi som manifesterar sig i fysisk form. Du är alltså en själ som är fulländad kärlek och som är lika med oändlig kärlek.

Det du kan göra för att må så gott som möjligt varje dag, är att fråga dig själv: ”Vad kan jag ge min själ för kärlek och glädje idag? Vad kan jag ge min kropp för kärlek och glädje idag? Vad kan jag ge mitt intellekt för kärlek och glädje idag?

Gör det enkelt. Då får du en fin och innerlig dag.

 

Varma kramar från mig,

AnnaSignatur.jpg

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.