Anna Strandlind: När andevärlden samarbetar

Hälsa handlar inte om utseende, utan om hur vi mår. Kloka ord från Anna. Vi ska ta hand om oss själva, både utsida och insida. Och ja – det finns plats för läppstift, även i andevärlden.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Jag älskar verkligen alla mina arbetsuppgifter, de är min passion och jag skulle inte vilja byta ut ett enda av de jobb jag har. För att förtydliga det så har jag många olika inriktningar, men alla är lika andliga för mig.

Mitt arbete som medium innebär mycket, exempelvis att hålla i seanser, husrensningar, djurkommunikation, mediala energimålningar, vägledningar, healing, föreläsningar, kurser och allt mitt skrivande som är så roligt och givande.

Det andra är inom hälsa och träning, allt hör ihop för mig.

 

När jag har mina olika träningspass för många personer, är jag faktiskt delaktig till att förlänga liv hos människor. Det känns fint och stort.

Jag har aldrig tänkt på det sättet förut, men min man pratade om det och då insåg jag att det är ju sant. Att stärka människor till att må bättre och älska sina kroppar, att få andra att stärka sin inställning till sig själva är en sådan andlig upplevelse. Det är så viktigt idag, när vi lever i ett samhälle där utseende och fixering tar mer plats i många människors liv.

 

Jag tycker inte det är fel att ta hand om sig själv och sitt utseende, men det är något helt annat än att vara fixerad vid det. Att må bra med sig själv och göra sig fin är något vackert, tycker jag. Vi behöver båda delarna i våra liv. De speglar varandra.

Däremot om vi hänger upp oss på utseendet hos oss själva eller och hos andra, då bör vi reflektera och fråga oss varför.

Hälsa handlar inte om utseende utan hur vi mår.

 

En sak som kom över mig nu när jag sitter här och skriver, är att min ena tonåring är så lik mig när jag själv var i 18-årsåldern. Modeintresserad, lösnaglar och hår. Jag har också ett intresse av mode. Att bry sig om sitt utseende behöver inte vara icke-andligt, det får dock inte styra våra liv.

Min dotter har ett stort hjärta och vi alla föräldrar gör så gott vi kan, utifrån de förutsättningar vi har. Kan det vara så att vi dömer lite väl mycket ibland och generaliserar ungdomar och vuxna?

För mig handlar andlighet om att hitta sin väg och sin sanning, söka sig till glädje och kärlek, ge den till andra och växa tillsammans.

 

Vägen ser olika ut för oss alla, i olika åldrar. Men det viktigaste vi har är varandra, djuren och Moder Jord. I allt det här finns våra änglar och vår källa. När vi söker oss inåt så söker vi också universums kraft och ljus. Vi har det inom oss, i vår kropp och själ. Det får nog plats lite mode och läppstift där inne också tror jag, hi hi!

 

Varm kram från mig

Anna

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.