Anna Strandlind: Plocka fram din storhet nu!

Har du tänkt på att du är en riktig energibomb? Ja, allt som lever vibrerar av energi och en möjlighet att kunna växa. Ta vara på din energi på bästa sätt, och lev idag!

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Varje önskan är en tankeimpuls, och varje tankeimpuls är en form av energi. Du kanske inte har tänkt på det sättet förut, men jag ska förklara vad jag menar. Vår jord och varje liten cell i din kropp är byggd av en ogripbar form av energi. Allt vibrerar och är energi! Du och jag är rena energibomberna!

När du önskar något, när dina tankar skapar en bild inom dig, är du i den kraft som jorden och människorna är skapta av. Alltså en förmögenhet av allt! Våra naturlagar visar detta för oss. Det är ingen hemlighet, för vi ser det varje dag. Naturen visar detta tydligt själv i jorden vi lever på, i stjärnorna, i allt i universum och i alla element som finns runt omkring oss. I varje blad, grässtrå och växt. I varje form av liv. Det är magiskt!

Vi människor har en tendens att tro att lyckan – i form av rikedom och frihet – ligger långt ifrån oss, men vi har den inom oss. Precis som bladet och grässtrået har sin rikedom så att det kan växa, fyllt av energi och tillit.

När du och jag kan se oss själva och alla andra på detta sätt, så öppnar sig en värld full av möjligheter och vinster eftersom vi då börjar söka inåt i vår egen storhet av energi och ljus. Vi börjar söka oss till vår sanna källa, vårt ursprungliga ljus och låter inte den yttre världen styra oss.

När vi säger att vi inte har någon energi och att vi är trötta, så stämmer inte det. Vi är fulla av energi. För som jag skrev tidigare, du och jag är rena energibomberna. Det vår storhet egentligen säger till oss är: ”Du lyssnar inte på din inre längtan, det är därför du känner dig energilös. Du ska lyssna på det som drar dig framåt, din längtan och det du egentligen vill. Inte det som du borde göra eller vad den yttre världen berättar för dig vad du ska göra. Du vet din sanning, så ta fram den!”

Din storhet och ditt ljus ligger inte i intelligens, hur mycket du gjort eller vad som har varit. Det som är bakåt i tiden finns inte nu eller längre fram, så när vi ältar dåtid som inte är bra för oss går det emot naturlagarna. Allt växer och utvecklas, inget står still. Det är därför vi ibland har känslan av att vi inte kommer någonstans, eller ifrågasätter hur vi egentligen vill leva.

Plocka fram din storhet nu! Inte sedan. Det finns bara nuet. Annars lever du i inte i din sanna själ. Ta hand om dig, du är så värdefull för universum.

Varma kramar från mig,

AnnaSignatur.jpg

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.