Anna Strandlind: Prova automatskrift!

Sätt dig ner med ett tomt papper och en penna och prova att ta till dig information och vägledning från universums krafter. Alla kan göra automatskrift, bara man har tillit.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Vad är automatskrift och hur går det till? Jo, du får kontakt med universums helande kraft där änglar, guider, gudinnor och högt uppstigna mästare förmedlar sig till dig via skrift. Det är ett sätt att få till sig information, budskap och vägledning via ord som sedan skrivs ner på ett papper. Det är du själv som håller i pennan, men det är inte du som styr vad som skrivs.

Det är spännande med automatskrift för jag vet aldrig vad jag ska får till mig. Det är ett väldigt utvecklande sätt att arbeta och ett lite annorlunda sätt att få information och vägledning.

Det händer att min handstil blir helt annorlunda än vanligt, att jag helt plötsligt målar cirklar eller att min stavning inte stämmer. Ibland går det fort, ibland långsammare.

Jag brukar förbereda mig så här vid en vägledning med automatskrift:

  • Först börjar jag meditera och andas långsamt och avslappnat. Mitt fokus är att släppa in änglarna och kärleken. Jag andas in lycka och andas ut kärlek till mig själv och andra. Det får ta den tid det tar och jag planerar oftast in tiden tidigt på morgonen.
  • Jag ber alltid en bön innan och ber ärkeängeln Mikael vara med och vaka över denna stund i automatskrift. Jag ber om frid och att få tjäna och hjälpa andra. Tackar för att jag får vara en länk och ber sedan den ängel jag vill ha kontakt med komma och ge mig budskap. Det gäller att man är fullständigt äkta och ”neutral” i sinnet.

Vill du öva på detta men känner dig osäker, kan du skriva ner allt du får till dig av känsla och intryck. Så småningom går det över till en andlig kommunikation. Det känns som om någon annan ”tar över” din penna.

Jag upplever att det sker en succesiv utveckling och det är en fin och stark upplevelse. Om jag ska vara ärligt så visste jag i början inte riktigt om det jag skrev ner stämde, jag trodde kanske att fantasin och mitt ego tog över. Då bad jag om ett yttre tecken varje gång egot kom smygande och då kunde en fjäder kommer singlande utanför mitt fönster. Jag kunde också se ett starkt ljus framför mig, eller precis i det ögonblick jag tvivlade kunde jag höra ett ”dunk” av något slag.

Idag vet jag att jag får budskap på detta sätt och jag är så tacksam. Vi alla har olika gåvor så ta det steg som känns rätt för dig. Öva gärna på automatskrift och ha tillit. Det är väldigt intressant, och för mig blir budskapen tydliga.

 

Varm kram från mig,

AnnaSignatur.jpg

 

 

 

 

Vill du lära dig mer om automatskrift? Prova Ehva Löpps webbkurs här

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Fler krönikor

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.