Anna Strandlind: Så fungerar attraktionslagen!

Det du sänder ut får du tillbaka! Ja, det är så attraktionslagen fungerar. Men då gäller det förstås att skicka ut rätt signaler för att dra till sig det man verkligen vill ha.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Jag älskar attraktionslagen för att den ger resultat när vi sänder ut rätt energier. Det du sänder ut får du tillbaka. Ja, det är grundregeln i denna energilag. Men är du medveten om vad du förmedlar till andra? Inte bara vad du säger, utan vad du har för tankar och intentioner med det du vill? Är du en negativ eller positiv person? Har du låg eller hög energi? Är du sann mot dig själv? Följer du det ditt hjärta säger till dig? Lever du på det sätt du vill, eller lever du efter hur andra vill att du ska vara?

 

Det finns många frågor vi kan ställa oss för att bli medvetna om hur vi på bästa sätt kan förstå och leva efter denna fantastiska energilag. Det handlar om att bli medveten om sitt eget mående, bli sann mot sig själv. Ju mer du bekräftar dig själv och följer ditt hjärta, desto sannare blir du.

 

Även om ditt hjärta vill en sak, kan din hjärna sända ut något annat. Det är hjärnan som styr och den som i slutändan sänder ut det du sedan får tillbaka. Jag upplever att det är där vi inte alltid lyckas, och därför inte attraherar rätt saker i våra liv. Detta kan skapa frustation. Så bli medveten om vad du sänder ut.

Leder ditt hjärta dig till en högre energi, positiv anda och förändring i samklang med hjärnan? Om inte, reflektera varför det är så.

Ibland kan ”huvudet” ha lärt sig hur vissa saker ska vara, men hjärtat säger nej. Då sänder vi inte ut rätt signal, eller hur?

 

Din känsla integreras med attraktionslagen. Känsla, reaktion och handlade ska vara sammanlänkade. Vi måste verkligen känna, mena och handla utifrån det vi vill ha i våra liv, för att få det. Så vad kan du göra för att höja frekvensen i ditt liv? För att skapa de bästa förutsättningarna? Handen på hjärtat, vad är det du attraherar?

 

Vad behöver du för att ge dig själv det bästa i ditt liv? Vad har du valt bort eller valt in i ditt liv?

Öva dig på att ta bort det som inte är din sanning, och attrahera in det som är kärlek. Det är då du attraherar in rätt.

 

Det som är så bra med denna lag är att den gäller nu. Den ältar inget bakåt i tiden. Och alla har tillgång till denna fantastiska energi! Känn kärlek till dig själv nu och framåt. Om du alltid väljer att känna det bästa i varje situation, oavsett vad som händer, och sedan handlar efter detta, då använder du attraktionslagen rätt. Attrahera mera och lev i din sanning.

 

Varmaste kramen från mig!

 

Anna

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.