Anna Strandlind: Hur kan man skapa magi?

Jag tror att vi ibland kan förknippa magi som något onaturligt och fantasifullt. Att magi finns i våra drömmar och som är svårt att nå i våra verkliga liv.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Jag vet när jag var barn och läste Disneyböckerna som damp i brevlådan och jag var så förväntansfull om vilken berättelse jag skulle få ta del utav denna gången. Mycket handlade om magi, som ett exempel så stod Musse Pigg och viftade med sitt trollspö och trollade fram saker ur hatten bara sådär helt plötsligt! Jag var redan då fascinerad av vad magi var för något.

Idag vet jag att magi finns i vårt inre och att vi själva skapar detta med rätt energi.

Det som är vikten i att skapa magi är att fånga upp dess frekvens, även att bli medveten om vad det handlar om och det är kärlek! För att förklara det på ett enkelt sätt: ” Ju mer du delar med dig av din kärlek desto mer får du själv i ditt liv!”

För att skapa magi så handlar det om att dela med sig utav den och försöka sprida din kärlek vart du än går! Ja, i allt du gör…Gör det på ditt sätt men var också öppen och bli medveten om nya vägar att finna kärleksfulla val. Att utveckla kärlek är också att utveckla magin i livet!

Magi skapar tacksamhet och mirakel! Vet du att tacksamhet ger dig ännu mer kärlek och skapar ännu mer magi?

Tacka för allt du har för när du har fokus på brister och vad du inte har, då blir det en brist i tacksamhet, du blir då inte lika mottaglig för då tar du istället för att ge.

Om du under en dag har som fokus att bara skapa kärlek, ge och uppriktigt tacka för allt, så innebär det att du sprider denna magi vidare och hur tror du din dag blir?

En början till en ny magisk dag! Öva på detta.

Musse pigg kanske inte kommer men trollspöet finns ändå! Du har så mycket ljus och kärlek inom dig så dela med dig. Tvivla aldrig på kärlekens magi!

Varm kram från mig!

Anna

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.