Anna Strandlind: Skapa möjligheternas dag!

Att starta dagen med ambitionen om att sprida glädje och känna tacksamhet, öppnar för nya möjligheter. Tillägna din dag kärlek, då ska du se att det är just det du får.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Varje morgon när vi vaknar kan vi tillägna dagen ett nytt, kärleksfullt tema. Det kanske inte är det första vi tänker på när vi har fullt upp på morgonen för att hinna färdigt med alla bestyr. Men det kan öppna upp din dag med helt nya och fantastiska möjligheter. En dag blir inte ”bara en dag” utan något som har en innerlig och stor betydelse i ditt liv. Vi kan då skapa ”möjligheternas dag” i smått och i stort.

 Att ägna tid åt något som är betydelsefullt för oss själva och bringar kärlek till andra, gör våra dagar innehållsrika istället för ”vanliga” dagar där mycket går på rutin. Tänk så mycket vi gör på ren rutin, sådant som vi tycker är rätt men som kanske inte alltid är det bästa för oss.

 

 Att skapa ett innehåll är ett stort och mäktigt sätt att påverka dina beslut, samt förstå vilken stor kraft och styrka du faktiskt har i din makt. Frågan är väl vad vi fattar för beslut. Och om vi lägger tillräckligt ner med tid inför att skapa vår bästa dag och sedan håller det vi lovat.

 Kanske tänker vi dagen innan att ”imorgon ska jag göra detta och uppleva det här”, när vi sedan vaknar har vår ambition försvunnit och vi är tillbaka i samma känsla och tankar som vi brukar.

 

 Vi kan be änglarna om hjälp och styrka. De finns alltid för oss och tror mycket på vår kraft, även om vi själva sviktar. Och du drar till dig det du har fokus på i ditt liv. Om din ambition är att känna glädje, så drar du till dig glädje och ser möjligheter. Det känns ju ganska självklart när vi tänker efter, eller hur?

 

 Jag brukar be varje morgon för min nya dag, med förhoppningen att den ska få mig att fatta kärleksfulla beslut och sprida glädje.

 Du har en makt över vad du ägnar din heliga tid åt här på jorden, så bygg varje dag på omtanke, kärlek och lycka. Skriv gärna ner detta på ett papper kvällen innan och läs det på morgonen direkt när du vaknar. Våra liv kan bli så mycket rikare på det här sättet. Prova redan inför din morgondag. Det funkar!

 

Varm kram från mig

Anna

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.