Anna Strandlind: Vad är klarhörande?

Var uppmärksam på ljud, texter och röster runt omkring dig. Kanske är det just detta budskap du behöver för att få svar på dina frågor! Anna berättar om klarhörande.

En klarhörandes röst kan man säga är när vi hör vår andes röst. När du använder detta sinne, kan du uppleva det på många olika sätt. Vi alla kommunicerar både medvetet och omedvetet med våra änglar och andevärlden.

 

När du upplever detta ska du ha tillit och lyssna. Andevärlden vill gärna ge oss svar och de gör det via vår magkänsla/intuition och våra sinnen. När vi använder vårt klarhörande handlar det om så mycket mer än det vi fysiskt hör med våra öron.

 

Jag ska beskriva hur ett klarhörande kan upplevas. Det kan vara så att du hör något på tv:n som känns träffande. Du kanske behöver hjälp med något som du funderat på och plötsligt får du svar – genom tv-programmet! Det kan var en röst du hör utan att någon människa är i närheten, något som varnar dig eller ger dig ett stärkande och betydelsefullt budskap.

Det kan också vara en och samma låt som du hör flera gånger per dag, en låt med en text som berör, som kan vara till hjälp i ditt liv just då. 

 

Ibland kan man få olika ”tryck” i öronen och uppleva ett gällt ljud i ena örat. Många kanske tror att de fått tinnitus, men det kan vara andevärlden som kommer för att berätta att de är med dig. Änglar kan göra så ibland. Du kanske har hört ditt namn innan du vaknar, då vill de berätta att du är hörd och att de är med dig.

 

Det kan handla om ett möte med en person som kan leda dig rätt i tankarna, vilket kan innebära att du får svar på det du har grunnat på ett tag. En närstående eller vän kanske behöver hjälp och du uppfattar ett ”rop på hjälp” från den personen, vilket visar sig vara helt rätt.

Ibland kan det också vara så att du hör vackra ljud som dov musik eller toner från ”ingenstans”.

 

Andevärlden och våra änglar är verkligen hjälpsamma och de vill inget annat än att vi ska må bra och ta emot deras hjälp. För att utveckla våra sinnen – klarhörande, klarvetande, klarkännande och klarseende – är det viktigt att ta hand om sig, lyssna inåt och till sitt hjärta samt stänga av allt ”brus” utanför.

När vi tar hand om vår kropp och hälsa med motion, kost, sömn, återhämtningar och stillhet kan vi lättare ta till oss andevärldens hjälp. Visst är det fantastiskt! Livet ihop med universum är vackert. Och du är värdefull, glöm inte det!

 

Varma kramar från mig

Anna

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.