Anna Strandlind: Vad är syftet med våra liv?

Inre vägledning kan ibland uppfattas som en slump eller ”tur”. Men lyckliga tillfällen är ingen slump, menar Anna. När vi lyssnar på vår själ fattar vi klokare beslut i livet.

Syftet med livet har nog många människor funderat på och reflekterat över. Jag tror att detta blir påtagligt vid utmaningar och kriser som vi går igenom på vår livsresa här på jorden. Att ha kontakt med vår själ och lyssna på vårt inre är kanske inte så lätt, eller?

Vår själ är den perfekta vägledaren och källan till ett högre syfte i livet. Det som kan vara inre vägledning, kan ibland uppfattas som en slump eller ”tur”. Men lyckliga tillfällen är ingen slump. Oavsett om det kan vara så enkelt som att klara sig igenom en dag eller att gå på ”rosa moln”, så är syftet att fråga sig själv: ”Vad kan jag lära mig av det här idag? Hur vis är vägledningen?”.

 

När vi lyssnar på vår själ, vägledning från själen, så fattar vi klokare beslut och blir gladare. Många vet inte riktigt vad de ska tro på. Vi upplever Gud, Jesus, änglar och religioner på olika sätt. Kanske är vår inre vägledning är att acceptera att vi känner och upplever olika, att syftet är att vi ska hitta oss själva och, ihop med andra, acceptera det.

 

Kan det vara så att vi tror, men inte vågar känna tillit? Vi söker svar hela tiden på vårt eget sätt, men då kanske vi missar vår inre vägledning och syftet? När vi tror helhjärtat och har tilliten, när vi väljer medvetet och hittar ledaren och läraren inom oss, då känner vi sanningen.

 

Om vi lägger vår själ i tilliten, har en resa mot ett högre medvetande och även ser andra människor på detta sätt, öppnar vi för ett högre syfte. Om vi stillar oss och reflekterar över våra val i livet, kan det medföra att vi lyssnar mer på själens vägledning. Om vi vågar släppa kontrollen och förvänta oss att vi blir hörda i vår bön, då kommer svaren.

Kärleksfull vägledning från själen är inga rädslobaserade känslor, utan något som leder oss framåt i vår personliga och andliga utveckling. Kan detta vara syftet i våra liv? Det är väldigt kärleksfullt!

 

Varmaste kramen från mig!

Anna

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.