Anna Strandlind: Villkorslös och evig kärlek

Vi lever i en tid då det är viktigare än någonsin att bry oss om varandra på djupet, att se till att godhet och kärlek sprids som ringar på vattnet. Då kan vi rädda Moder Jord

Villkorslös kärlek är den vackraste och mest innerliga kärleksenergi som finns. Den läker precis allt. Den fyller oss levande varelser med kraft och liv. Det är stort och heligt.

 

Änglar ger oss villkorslös kärlek, de är icke dömande och ser oss som fantastiska med våra brister och fel. Den energin är verkligen stark. Tar du mot deras kärlek och ser du dig själv med denna hjärtliga energi? Vi gör nog inte alltid det. Tänk om vi alla såg oss själva och andra utifrån en ängels perspektiv? Då skulle vi leva här på jorden som i ett paradis. Allt skulle vi lösa genom kärlekens energi. Tänk vad enkelt det skulle vara!

Vi har detta inom oss från födseln, den finns inne i våra kroppar. Du är det innerliga ljuset från din egen själ. Ljuset är den villkorslösa kärleken. Hur hittar vi dit igen? Går det att leva i fullständig villkorslös kärlek? Nja, kanske inte. Eller?

 

Vi har vårt ego som skiljer oss från änglarna, vår rädsla och vårt tvivel som kan sätta ”käppar i hjulet” ibland. Om vi alla människor skulle ge villkorslös kärlek till allt levande under en dag, skulle världen förändras och inte bli den samma som innan. Eller vad tror du?

Jag tror att vi är inne i en tid då vi får lära om för att kunna behålla Moder Jord. Börja se och verkligen bry oss om varandra på djupet. Du och jag kan göra det till det bättre, det är inte någon annans bekymmer utan det är ditt och mitt bekymmer. Om vi alla utgår från det, så finns det ingen att skylla på. Om vi tar vårt ansvar av godhet och hjärtlighet så ger det ”goda ringar på vattnet” Vad väljer vi?

 

Vi behöver hitta en balans ihop med Moder Jord. Vi har en gång i tiden dyrkat vår jord och vi levde då fullt ut på vad den erbjöd oss. Jordens krafter är stora, men tar vi ej hand om denna livsviktiga jord så försvinner allt levande.

Moder Jord och villkorslös kärlek hör ihop. Det är en ständig energicirkel, vi behöver allt för att känna den villkorslösa kärleken. Vad kan du och jag göra idag för att försöka leva i villkorslös kärlek? Oftast är det enkla det viktigaste, glöm ej det. Du är kärlek, så var kärlek.

 

Varm kram

Anna

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.