Djurens budskap kommer till er under natten

Den här veckan delar Mia med sig av ett möte med alla hundar som har funnits vid hennes sida, men som har lämnat henne för att återvända till Andra sidan.

Text: Mia Mattsson-Mercer
Foto: Shutterstock

Jag vaknade med ett ryck av att jag hörde en röst som viskande till mig, Mia! Mia!
Vem var det som påkallade min uppmärksamhet?

Jag tittade ut genom fönstret och noterade att solen var på väg upp.

När ni befinner er i absolut stillhet kan djurens budskap komma till er!

Med snabba steg gick jag ned till stranden, det var något starkt som drog mig dit. Nere på stranden fanns alla hundar som funnits vid min sida, men som lämnat mig för att återvända till Andra sidan.

Även olika djur som funnits där för mig när jag var barn. De satt tillsammans, blickandes ut över havet mot den vackra soluppgången.

Solens upp- och nedgång är två av de mest kraftfulla ögonblicken. Vi djur har en starkare kontakt med Andra sidan, även vårt inre. Vi kan vara många själar tillsammans, men vibrationerna är de samma.

När vi är tillsammans med människor kan vi få ner er frekvens till vår vibration, till en total avslappnad nivå. Ni kan då kommunicera med allt och även med Andra sidan.

Varje natt står jag vid din säng, jag följer din resa.

Under natten är du mer tillgänglig att kommunicera med.

Varför minns vi inte er när vi vaknar upp?

Er sorg är redan stor och när ni minns, kommer er sorg och längtan att bli ännu starkare. Vi försöker hela er under natten, för att få er våga släppa sorgen och glädjas åt era minnen.

Vi har inte samma karmalag som ni människor, för inom oss har vi redan all kunskap som behövs för att uppnå frid. Det är er karma ni utövar på oss. Ni får stora möjligheter att utöva medkännande kärlek och respekt tillsammans med oss. Stäng inte den möjligheten när vi säger adjö, utan fortsätt med samma vibration till alla dem ni möter. Världen behöver den kärleken, nu mer än någonsin.

That’s Amore!

Fler krönikor

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.