Har din själ och energi i uppdrag att få ljuset att växa på vår jord?

Vissa själar verkar har inkarnerat på jorden för att hålla en större energimassa, för att ge empatiskt och harmoniskt stöd för människor i utveckling. Andra själar verkar ha kommit med mer specifika uppdrag för att avslöja och bryta ner illusioner och inspirera till förändring i det mänskliga levernet.

Text: Jai Thornell
Foto: Shutterstock

Den här typen av människor kan kallas för andliga katalysatorer. Om man är en sådan så kommer man ofta upptäcka att man har en konfronterande och påverkande inverkan på sin omgivning och människorna i den. 

Om du är en andlig katalysator så ifrågasätter du förmodligen illusionerna vårt samhälle bygger åt oss – oavsett det handlar om vetenskap, andlighet, makt, mat, läkemedel och mycket annat. 

I början av ditt uppvaknande kan det vara så att du finner livet mycket utmanande, tills du lär dig att integrera och balansera dina energier. Så att du kan använda dessa energier med varsam finess och samtidigt vara sann mot dig själv, utan att komma i konflikt med omvärlden och dina egna upplevelser av den.

Som andlig katalysator är en viktig del att våga gå vår egen väg, i vår sanning med vårt syfte. Att ha modet att uttrycka vilka vi verkligen är. Men när vi väl bestämmer oss att följa vår inre dragningskraft tänds en ledstjärna att hjälpa andra att hitta sin egen sanning, inuti sig själva. 

En person med en själ som fungerar som andlig katalysator har ofta mycket starka energier som tar sig uttryck i personligheten. De kan vara drivande, tydliga ledare och lärare. De kan verka som diplomater bland människor för att skapa fred och samhörighet. Det finns sju olika arketyper med starka personliga drag. Det de bland annat har gemensamt är att de inte vill ändra en annan människas personliga resa – de vill hjälpa var och en att finna och accelerera den. 

Andliga katalysatorer har en viktig uppgift att fylla då deras syfte är att hjälpa människor att vakna upp, så att själen kan få bli fri från den fysiska illusionen. Att få oss att förstå att vi är mer än vår kropp. Vi är mer än våra rädslor och tillkortakommanden. 

Vi har ett stort arbete framför oss. Men sanningen är att ljuset växer över moder jord. Allt fler vaknar upp. Allt fler hittar sin inre ledstjärna. Det kan verka som tvärtom när man ser vad som händer på jorden, att det verkar vara mörkret som växer. Men det är bara ljuset som är större. Ju mer ljus – desto större verkar skuggan! Och när ljuset blir starkt nog försvinner skuggan helt.

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.