Hitta vägen till flöde i livet

Jag är en riktig pådrivare! I hela mitt vuxna liv har jag haft förmågan att ta tag i saker och kämpa på. Livet har dock många gånger velat annat och mer än en gång har jag vaknat till sans medan jag ”legat i diket”.

Text: Jai Thornell
Foto: Shutterstock

Jag upplever att vår värld ibland kan vara mycket krävande att leva i. Vi ska kunna mycket, hinna mycket, bli någon, se bra ut och gärna få ekonomisk framgång. Det är lätt att hamna i dessa krav och tro att det är så det ska vara. Det har jag gjort många gånger och varenda gång har det slutat med att jag har fått en knäpp på näsan. Flödet uteblir och jag har förvirrad undrat om jag varit på fel spår?


Idag vet jag att flödet kommer till mig när jag är sann och ärlig mot mig själv, när jag låter livet leva mig. Någonstans har jag en tro att det finns en livsplan för mig som jag ska hålla mig till. När jag gör det så kommer jag in i flödet och det som jag behöver kommer till mig. Och så skönt det är att få vara i flödet! Det är som att ha hittat dörren till frihet i motståndets mur.

Annons


Tack andevärlden för att ni vägleder och hjälper mig på alla tänkbara sätt.
Tack min underbara hustru som är min bästa vän, partner och kärlek.
Tack mina barn för den kärlek ni visar mig.
Tack till mig själv, för även om jag inte alltid är den jag vill vara, så är jag inte längre den jag var.

 

Per Ola Thornell

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.