Jai Thornell: Följ passionen i ditt hjärta

Text: Jai Thornell
Foto: Shutterstock

Många känner nog igen sig att drömmarna och passionen i hjärtat var tydligare i yngre ålder. I all vardag genom livet så är det dock lätt att drömmarna suddas ut och passionen falnar. Men visst finns den där om vi bara stillar oss lite och känner in?

När vi väcker passionen i oss igen så kan vi låta den bli en vägvisare för oss här och nu. När vi låter den leda oss så kommer våra drömmar och önskemål att åter bli tydliga eftersom passionen lyfter fram dem. Om vi kan tillåta oss att släppa taget om alla måsten och krav för en stund så ger vi oss mer utrymme för att leka i livet och kanske sätta igång och göra det där som vi brinner för. Det som då sker är världens mest naturliga resultat; vi blir lyckligare. Vi blir gladare, mer avslappnade och mår bättre även fysiskt. 

Jag tror många känner igen sig att man har en önskan om att vara sant hjälpsam, att ge av sig själv, dela med sig av sig själv, att hjälpa andra att må bättre och finna sina drömmar och sin passion. När vi gör detta, så växer vi som människor och vår själ får en chans att manifestera sig tydligare. 

Så – stilla dig och hitta din passion, vad den än handlar om så finns den i ditt hjärta!

Jai Thornell
www.loveit.se

Fler krönikor

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.