Jai Thornell: Ta hjälp av attraktionslagen för att skapa mirakler i ditt liv

Jai Thornell hur du kan skapa mirakler i ditt liv med hjälp av attraktionslagen. Det finns fyra steg du behöver veta!

Text: Jai Thornell
Foto: Shutterstock

Mirakler är verkliga och helt naturliga. Om vi har ett fungerande perspektiv och agerande förstås. Många är de som provat Attraktionslagen och misslyckats. Varför? För att de har försökt affirmera vad de vill dra in i sitt liv men omedvetet har de utgått från rädslan. Det finns bara två känslor – rädsla eller kärlek. Och man må tänka en positiv tanke men om känslan är negativ så vinner alltid känslan i 100% av fallen.

Vår själ har inga behov att få något i livet – den har redan allt. Egot däremot vill ha eftersom det upplever sig ha brist på mycket. Med detta som utgångspunkt kan inga mirakel ske – det är omöjligt.

Så vill vi ha mirakel i våra liv så använder vi det vi har. Det finns fyra saker som behövs i detta recept för att sätta igång.

Fyra steg för att attrahera det du drömmer om

1. Bli medveten om att du och Gud är ett (vi är alla ett med Gud eller om du hellre vill föredra ordet Källan).

2. Välsigna det du har idag (finn tacksamheten för allt som är bra i ditt liv och det du har, inte det som inte är bra eller det du inte har).

3. Använd det du har och agera utifrån det (gör du inget händer inget. Ingenting kommer inflygande genom fönstret hemma hos dig och landar på ditt bord av sig själv). 

4. Dela med dig av det du har (har du 10 kronor så ge bort 1 krona, le mot alla du möter, beklaga dig inte över livet utan fokusera istället på att hjälpa andra. Ge med hjärtat hur litet eller stort det än är).

Det som kommer att hända om du gör ovanstående är fantastiskt. När du fokuserar på dessa fyra punkter och gör det helhjärtat så kommer det som ska komma in i ditt liv att uppenbara sig. Men var uppmärksam på dina tankar och känslor. Försöker du fokusera på vad du ska få ut av det så fungerar det inte!

Jai Thornell
www.loveit.se

Fler krönikor

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.