Jai Thornell: Tack för dessa år kära Nära-läsare!

Efter nästan sju år med Nära och som en av tidningens andliga profiler, är det nu dags att tacka för mig.

Text: Jai Thornell

Åren med Nära har varit oerhört spännande, utvecklande och givande för mig. Det har också varit utmanande på många sätt, inte minst eftersom jag varje vecka under alla åren skrivit och fått publicerat en ny krönika.

Som profil har jag haft nöjet att medverka på tidningens andliga kryssningar och det har varit så fantastiskt kul att få träffa så många läsare och andligt intresserade människor. Det är tydligt att det andliga intresset växer i Sverige. Och i övriga världen.

Ljuset går inte att stoppa! Några av de spännande personligheter jag haft förmånen att träffa och intervjua är Dannion Brinkley, Kevin James, Ullared-Morgan, Eva-Britt Wennerström, Mikael Wiehe och James Twyman. Detta hade inte varit möjligt utan det stora förtroende jag fått åtnjuta av initiativtagaren till tidningen - Madeleine Walles. Och jag riktar också ett jättestort tack till Näras redaktion och övriga kollegor för de här åren – jag är innerligt tacksam.

Många tacksamma tårar har rullat på mina kinder för den positiva feedback jag fått för mina texter och föreläsningar av dig som läsare. Det har styrkt mig att fortsätta ge av mig själv och sakta men säkert har jag fått en stor trogen läsarskara som följt mig och mina inlägg.

Visst har det hänt att jag fått kritik och jag medger att mina krönikor ibland har varit provocerande. Mitt syfte har dock aldrig att förarga någon, snarare att väcka till liv lusten och villigheten att se saker ur en annan synvinkel. Som du kanske vet så har det andliga mainstream aldrig varit min väg och kommer heller aldrig att bli. Personlig och andlig integritet är viktigt för oss alla att utveckla för det är först då vi kan hitta djupet inom oss. Min enda innerliga önskan är att vi alla ska vakna upp och inse vår storhet.

Mitt beslut har växt fram det senaste året och nu när jag tar steget så väntar förstås nya spännande utmaningar och samarbeten för mig. Naturligtvis kommer jag att fortsätta skriva både krönikor och artiklar och du kommer bland annat att hitta dem kontinuerligt på min hemsida www.loveit.se och på Facebook. Men även i andra media. Och vill du så ses vi i nya sammanhang framöver.

All kärlek

Namasté
Jai

www.loveit.se

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.