Kärleken till barnen

Krönikören Per Ola är både farfar och morfar och älskar att umgås med barn och barnbarnen.

Text: Jai Thornell
Foto: Shutterstock
För snart två år sedan blev jag farfar. Det var en underbar känsla och jag älskar mitt barnbarn Kira så mycket att det nästan gör ont. För några månader sedan så föddes Joel – mitt andra barnbarn och jag blev morfar.

Men då Joel och hans föräldrar bor i Norge så har jag inte kunnat träffa honom så mycket. Men de senaste dagarna har min dotter och denna goa unge varit hos oss och det är så fantastiskt mysigt att få umgås. 

Att möta honom med blicken, leendet, jollrandet och skratten, jag blir helt varm i hela kroppen. Gud vad jag älskar honom. Och i slutet av året så ska jag bli farfar igen. Fantastiskt!

Med dessa barnbarn så har jag börjat komma till insikt än mer om att jobba mindre och ge mer tid till både barn och barnbarn. Jag älskar absolut mitt arbete som medium och kursledare men min livspartner, mina barn och barnbarn är viktigast. 

Så hela våren har jag varit inne i en förändringsprocess där jag ber universum att hjälpa mig skapa förutsättningar för denna balans. Jag ser samtidigt att min livsplan, som bland annat innebär att hjälpa andra människor att vakna upp, få en personlig och andlig utveckling, blir ännu viktigare. 

Precis som de flesta andra har jag en önskan om en bättre värld att lämna över. En värld med fred och frihet. En värld som är medveten och rättvis. Där kärlek får råda mer än girighet och mörker. 

De själar som föds nu har ju valt att göra detta och därför tror jag att många av dem är speciella själar med unika uppgifter. Vi som är lite äldre kan hjälpa dem på vägen genom att se dem, ge dem vår kärlek och vår omsorg. De behövs och är viktiga för att vi ska kunna överleva som varelser. 

Våra barn och våra barnbarn är värda de bästa förutsättningarna för att klara denna uppgift så låt oss hjälpas åt med detta.

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.