Landet jag kommer från

Där jag kommer från existerar inga krig. Det finns ingen alkohol eller andra droger som splittrar familjer eller har ihjäl någon. Ordet ”hudfärg” existerar inte eftersom ingen skulle förstå innebörden av det.

Text: Jai Thornell
Foto: Shutterstock

Pengar har inget värde eftersom de inte kan användas till något. Allt som finns är tillgängligt för alla. Gifter och kemikalier fyller heller inte någon funktion då allt är rent, det kan inte smutsas ner. 

Då det inte finns ägandesystem och något som anses bättre eller sämre än något annat, finns heller inget kontrollsystem eller myndigheter som skapar byråkrati och upprätthåller orättvisor.

Där jag kommer från delar alla lika, är lika mycket värda och hyllas som de gudomliga varelser de är. Därför finns heller inga gränskontroller eller tullar – allt är fritt och tillgängligt.

I detta land ser man varandra, respekterar varandra och språket som alla talar heter ”kärlek” och förstås av alla. Känslor som avundsjuka, bitterhet och avsky finns inte. Desto mer finns det av vördnad, empati och glädje hos landets invånare. Inte minst över att få återse de ljuskrigare som återvänder hem för att få healing och vila. 

Att få återvända hem emellanåt och få träffa sin själsfamilj är enormt vackert, om än bara för en stund innan det är dags att återvända till jorden igen. Jag har ju ett uppdrag tillsammans med hundratusentals andra själar här; att få jordsjälarna att minnas vem de egentligen är. 

Vid min sida här på jorden har jag min livspartner och mina vänner. När vi glömmer vem vi är och var ifrån vi kommer så påminner vi varandra, kärleksfullt. 

För landet jag kommer från är kärlekens land.

Per Ola Thornell

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.