När en ande ställer saker till rätta

På en av våra kvällscirklar med företaget Love it övade vi plattformsarbete, det vill säga att göra en medial demonstration inför publik. När alla elever varit uppe, och gjort ett fantastiskt arbete, kände jag att jag också vill gå upp.

Text: Jai Thornell
Foto: Shutterstock

Under hela övningen hade jag upplevelsen av att en man från Andra sidan ville komma igenom. Så jag äntrade scenen och började beskriva den här mannen, hur han såg ut, hans personlighet och hur han gått bort. 

Under tiden jag beskrev mannen kände jag in vem han skulle till i publiken. Mina ögon fastnade på en manlig elev och jag sa att den här länken var till honom.

Jag fortsatte beskriva en del annat kring den här mannen på Andra sidan och även relationen dem emellan. När jag kände att jag beskrivit ganska mycket frågade jag eleven om han förstod vem jag hade med mig. Det gjorde han och brast ut i gråt. 

Jag frågade då vad mannen från Andra sidan ville. Och fick svaret att han hade en del som han ville berätta och ställa till rätta på olika sätt. Budskapet var ganska tydligt och kunde förstås utan vidare. 

Eleven var berörd och oerhört tacksam under och efteråt. Det visade sig att mannen som kommit igenom endast varit död i ett par veckor och det hade av olika anledningar inte varit möjligt för eleven att kunna delta på begravningen.

Nu fick de kontakt med varandra på ett fantastiskt sätt och båda kunde gå vidare i sina liv – den ena i det fysiska och den andra på Andra sidan. 

Själv är jag oerhört tacksam när mitt arbete som medium fungerar så här bra och jag kan få vara en kanal mellan våra världar.

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.