Utforska din andlighet!

Jag får ofta ett flertal olika frågor av klienter och kursdeltagare. De vanligaste är; "Lever vi vidare efter den fysiska världen?", "Kan alla lära sig medialitet och healing?", "Finns det olika dimensioner i andevärlden?", "Kan man uppleva tidigare liv?". Svaret på dessa och många andra frågor är absolut ”ja”!

Text: Jai Thornell
Foto: Shutterstock

Här uppstår dock ett problem för en del människor som på ett traditionellt sätt, vetenskapligt vill bevisa sanningshalten i detta, för det går inte att göra på det sättet.  Att tro är en sak, att veta är en annan. Och då menar jag ett inre vetande där mina personliga upplevelser har övertygat mig. Det finns förvisso forskning som stödjer mycket av dessa teorier och fenomen, exempelvis inom det mediala, som healing och så vidare.

 

Sedan finns det de som aldrig ställer frågor om det andliga, som sväljer allt vad andra säger. Man ifrågasätter inte, utan tar allt som en absolut sanning. Inte sällan skapar det rädslor och därför ett behov av skydd. Onda andar vill en illa, demoner knackar på dörren, entiteter från andra världar lämnar meningslösa budskap, man sover med kors under kudden och köper dyra och värdelösa masstillverkade amuletter eller healingstavar.  

Så vem ska man tro på? Vilken ”lärare” vet mest och bäst? Svaret är du själv! Använd sunt förnuft, logik och din magkänsla istället för att tro på antingen det ena eller andra. Utforska med öppet sinne men håll ett skeptiskt öga på glänt.

 

Fråga dig; Känns detta rätt, mår jag bra av detta, känns det kärleksfullt och vackert? Att ställa frågor till sig själv; ”Vem vill jag vara?” och ”Hur vill jag agera i fråga om andlighet?” är också ett bra sätt att lyssna till sitt inre.

 

Det finns ingen annan lärare, känt medium eller andlig ledare som sitter på din sanning, den sitter bara du på. Gå inte deras väg, gå din egen.

 

Utforska din andlighet så finner du sanningen!

 

Per Ola Thornell

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.