Utomjordiskt liv

Krönikören Per Ola Thornell är övertygad om att det finns utomjordiskt liv på andra platser i universum.

Text: Jai Thornell
Foto: Shutterstock
Periodvis genom livet har jag varit fascinerad av tanken på utomjordiskt liv. När jag var tolv år såg jag ett ufo över staden där jag bodde. Först trodde jag att det var månen som var stor och kallade på min mamma som blev lika förvånad som jag. Ufot stod alldeles stilla för att sedan oerhört snabbt försvinna i fjärran och dagen efter kunde vi läsa i tidningen att många hade sett samma sak.

Nu när jag blivit äldre så är det självklart att jorden inte är den enda bebodda platsen i universum och jag har mött mängder av trovärdiga, ”vanliga” personer som både sett, mött och blivit ombordtagna på ufo och där mött varelser från andra platser.

Häromveckan pratade jag med en vän som är VD för ett bolag, representerat på Nasdaq-börsen och som har mycket kunskap och erfarenhet av just dessa besök. 

Han berättade att han ska åka till Lima i Peru och möta en kille där som brukar kliva upp på ett berg och ta kontakt. Efter en liten stund kommer utomjordingarna i sitt rymdskepp och de har telepatiska samtal.  

Min vän berättade också att NASA sitter på ett problem då de sedan många år både haft kontakt och dokumenterat med bland annat dessa besök och kontakter. De kan inte bara avslöja allt på en gång, förmodligen för att det skulle bli fullständigt kaos bland människor. 

Jag tror att det redan nu mitt bland oss lever utomjordingar som liknar oss så kallade humanoider. Jag är helt övertygad om att Galactic Federation of Light har sin flotta på lagom behörigt avstånd, men ändå nära oss – redo att agera när det behövs. De kommer inte tillåta att vi tar kål på oss själva! 

Jorden har sin plats i universum och vi människor också – vi ingår i den stora plan och process som behöver finnas. Kanske förstår vi människor själva det inom en överskådlig framtid så att planeten kan få bli det paradis som den är menad. 

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.