Meditera för en ljusare framtid!

Det är en orolig och annorlunda tid vi befinner oss i. Och vi är alla drabbade på olika sätt. Men tillsammans är vi starka! Och vi finns här för varandra. Det vill vi på Nära, tillsammans med våra andliga profiler, visa genom att bjuda in till en ljusmeditation.

NÄR: Tisdagen 19 maj kl 19–19.30.

HUR: Sätt dig ner i en lugn miljö, hemma eller utomhus och ta några djupa andetag innan du börjar meditera. Kanske vill du fokusera på en ljuslåga under meditationen, eller så går du in i dig själv, sluter ögonen och sitter i stillhet. Hur du mediterar är upp till dig, men fokusera gärna på hopp, kärlek och ljus!

VAD: Näras redaktion, Näras andliga profiler och Näras läsare mediterar tillsammans. Med alla starka, ljusa, kärleksfulla energier kommer det bli en kraftfull meditation som kommer att göra gott för framtiden. Vi tror att kärleken vinner över mörkret! Allt är energi, och du är en del av den!

Testa gärna Näras meditationslista på Spotify

Så här säger Näras profiler om tiden vi befinner oss i just nu:


”Vi behöver hjälpa varandra, ta hand om varandra och universum som alltid har en högre plan för oss, för mänskligheten.”
Benny Rosenqvist


”Det finns en mening med allt som sker, även om det kan vara väldigt svårt att se den klart just nu. Kaos bor granne med Gud och vi kommer snart, tillsammans, blicka framåt igen.”
Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt


”Smärta i världen, inklusive vår egen, är grogrunden, näringen till den djupare, sanna kärleken. Vi behöver våga ha tillit till att allt är som det ska vara, även om det inte är som vi vill.”
Jai Thornell


”Alla måste hjälpa till, samt även följa de föreskrifter som gäller. Jag förstår att vissa inte kommer bli så sjuka, men några kommer att bli det så det bör man respektera.”
Pierre Hesselbrandt


”Människor förs samman på ett annat sätt, vi börjar omvärdera vad som är det viktigaste i våra liv, vår miljö och Moder Jord, som behöver vår kärlek. Vi stannar upp och tar inte längre saker för givna. Vi ska i den största mån försöka förhålla oss till kärleken fast det kan vara svårt.”
Anna Strandlind


”Universum visar att vi ska lära oss att ta det lugnt och andas, i dessa tider då världen kraschar i ett virus. Vänta, ta dig tid och var här och nu, varje dag.”
Ewa Olsson


”Jag tror att det är jorden själv som drivit fram detta virus till människan, för att hjälpa oss till en annan framtid. Den ljusa vägen är ett annat sätt att leva, som innefattar ett klimatvänligt sätt att resa, odla ekologiskt och närproducerat och minska konsumtionen.”
Anna-Lena Vikström

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.