Rena ditt hem från negativa energier – med änglarnas hjälp

Den här energireningen kan du göra om du tycker att det finns en obehaglig känsla i ett rum. Ta bort känslominnen och energier från platsen och fyll på med ny, ren energi med änglarnas hjälp!

Text: Anna-Lena Vikström
Foto: Shutterstock

Här kommer Anna-Lena Vikströms bästa tips för att skapa ett harmoniskt hem!

Rensa bort negativa energier med hjälp av änglar

Gör så här:

1. Gå in i rummet som du vill avläsa. Börja med att föreställa dig att du vidgar din aura så att den uppfyller hela rummet. Föreställ dig att den består av kärleksfullt, vitt, högfrekvent ljus.

2. Bjud sedan in de fyra ärkeänglarna Mikael – för att höja frekvensen i rummet, Rafael – ger platsen och alla som är där helande, Gabriel – ger dig visdom och kan fylla platsen med den känsla du vill ha. Och Ariel – som är naturens och jordens ängel som hjälper dig att kapa de energiminnen som finns på platsen och skapar ny energi.

3. Alla möbler och föremål och själva platsen innehåller vibrerande livsenergi och energi. Nu ska du gå omkring i rummet och försöka att känna vilken energi de olika sakerna utstrålar. Föreställ dig att du ser området eller möbeln för din inre syn. Det som ger dig energi lyser med ett vitt ljus och de saker eller möbler som tömmer dig på energi utstrålar mörk energi.

4. Plocka undan de saker eller möbler du känner har mörkare energi, och känn efter om du känner en skillnad på platsen.

5. Avläs känslorna som finns på de olika ställena i rummet. Försök avläsa vad rummet kommunicerar, vilka bilder, känslor och ord känner du? Kanske du känner en närvaro av något eller en person som inte hör hemma på platsen.

6. Fokusera din uppmärksamhet på personen och avläs vem det är.

7. Fråga varför personen är där och vad personen vill. När personen har talat om vem det är och vad han eller hon vill tonar du ut dig.

8. Föreställ dig sedan att du och änglarna omsluter personen och platsen i ett harmoniskt vitt ljus.

9. När du har läst av platsen är det dags att rena platsen och tillföra ny energi. Kalla på änglarna och föreställ dig att de står i de fyra hörnen av rummet. Be änglarna höja energin i rummet tills det badar i ljus och kärlek och den känsla du vill fylla rummet med.

10. När du känner att du har förändrat känslan i rummet ska du placera ut saker du tycker om i rummet. Saker som du vet höjer din energi när du ser dem.

TIPS!
Som avslutning kan du ta en eterisk olja och blanda med vatten i en sprayflaska. Fyll rummet eller platsen med väldoftande olja. Om du vill kan du placera ut en bergkristall, som du fyllt med harmonisk energi, på ett ställe på platsen.

Lycka till!

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.