Chatt med Benny Rosenqvist den 30 november 2017

Nina : Min dotter på 10 år har ADD/ADHD och det är jobbigt för både henne och vi i hennes närhet. Vi blir alla drabbade. Hon har en särbegåvning och är öppen mot andevärlden. Skolan gör mycket för henne men hon har ändå svårigheter. Hur kommer det bli för henne i framtiden, kommer livet bli lättare för oss alla? Vad kan jag göra för att hjälpa henne och kommer jag hitta min ork? Vill bara att hon ska må bra och få det bra, inte att livet ska bli tufft för henne.

Benny: Kära Nina!
Barn med diagnoser har ofta särbegåvninar, och hon har en positiv livsattityd. Som du säger är hon väldigt öppen för andevärlden, och har en högkänslighet för andevärlden - vilket kommer bli hennes styrka. Hon har även ledaregenskaper och en starkt präglad organisationsförmåga. Hon kommer att bli en fantastisk mamma till två söta flickor, och en man som kommer att dyrka marken där hon går. De kommer att träffas när hon går på gymnasiet, så jag ser ingen fara för din dotter! Tvärtom, ett fantastiskt, rikt, långt och positivt liv. Du är en fantastisk mamma, glöm inte bort det.
Kram Benny

 

Maj på hemmet: Hej! Det känns som om du undviker mig, Benny. Är det så? Jag har ställt denna fråga ett otal gånger, men gör nu ett nytt försök. För åtta år sedan sa du att jag skulle träffa en man med stora vattenintressen. Jag har inte sett röken av honom och undrar om han drunknat? Är det kört eller dyker det upp någon annan i detta livet? Tacksam för svar. Maj på hemmet.

Benny: Kära Maj på hemmet!
Tyvärr måste jag säga att du har missat honom. Man måste vara öppen för signaler. Men, han kommer tillbaka. Han har alltså inte drunknat, som du trodde. Dessutom så existerar inte tid i andevärlden, så det handlar om utveckling; när vi är färdiga att möta den vi ska. I ditt fall är det han som inte är riktigt färdig, och att det är du som sitter på väntelistan. Men du är på rätt väg! Håll ut, tålamod, så kommer han snart att dyka upp. Inom de närmaste 8 åren!
Kram Benny

 

Snart pensionär 53,a: Kommer jag att få bättre ekonomi när jag går i pension i april nästa år. Har knappt matpengar nu pga omständigheter när jag blev änka.

Benny: Kära snart pensionär!
Absolut! Sämre än såhär kan det inte bli, och kommer aldrig att vara det heller. Jag beklagar din sorg, men jag ser kärlek i sikte! En man med generositet på många plan, och någon du har mött mitt i ditt liv, yrkesmässigt, kommer att dyka upp igen. Du har haft en hemlig beundrare i många år - utan att du själv lagt märke till det. Lycka till!
Kram Benny

 

Ingela : Hej Benny! Kommer jag att finna kärleken snart? Kan du se nått om mina tidigare liv?

Benny: Kära Ingela!
Kärleken infinner sig inom en treårsperiod. Jag skulle nog säga tidigare, men det är svårt med tid. En man du har mött i tidigare liv, men inte i detta. Jag ser ett tidigare liv ni haft, under andra världskriget. I London. Han blev dödad i strid, han var soldat. Du längtade tillbaka efter hans hjärta hela livet. Ni fick två barn, han var bara 24 år gammal när detta hände. Du har också levt i Indien i början på 1800-talet. Du tillhörde en familj av högre kast, där pengarna dominerade väldigt mycket. Du har inte ett dugg intresse av det i detta livet! Du bodde i Delhi, i ett stort palats, men kände dig bara vilse i rikedomen. Du fick dessutom inte gifta dig med vem du ville. Det är samma man som kommer tillbaka i detta livet också. Mannen som har lämnat jordelivet, har du levt fjorton gånger med tidigare i olika konstellationer. Du har varit hans mamma, ni har varit syskon, vänner, han har varit din lärare. Det försökte han också vara i detta livet, men lyckades inte särskilt bra för du lyssnade inte på honom.
Kram Benny

 

Michaela: Hej Jag brukar se blinkande ljus (ett blink) i olika färger även när jag blundar.. kan de vara änglar?

Benny: Kära Michaela!
Detta är någonting som de berättar, när de börjar meditera. Ett ljus, flera färger. Olika ljus och färger har olika budskap till oss. Gul står för intellekt, lila för andlighet, orange för buddhism, vitt det renaste och även healingljuset, med mera. Du håller på att kommunicera med din inre själs kunskap. Fortsätt med det och lycka till!
Kram Benny

 

Kristin: Kära Benny. Jag fick höra av ett medium att P var min själsfrände och nu känner jag mig så sviken då han träffar andra. När kommer den rätte mannen för mig? Känner mig mest ensam i världen. Vem är han? Hur ser han ut? Kram

Benny: Kära Kristin!
Mediumet hade nästan rätt. Han var din tvilllingssjäl, men inte själsfrände. Själsfränden kommer du att möta, snart! P har svårt för att hålla sig för en person, är osäker i sig själv och behöver mycket bekfärtelse. Men egentligen älskar han dig väldigt mycket och kommer att försöka komma tillbaka. Du får göra ditt val, men din själsfrände kommer i alla fall och han stormar in i ditt liv! Då behöver du inte tänka på att välja - du blir vald. Han är en man på strax under 1,90. Flygit hår, ljust, bruna ögon, simmar mycket. En riktig gottegris, helt enkelt! Han är också en människa med ett enormt djup och pålitlighet. En stor kärlek som varar resten av ditt liv.
Kram Benny

 

Isprinsessan: Andarna säger att det blir en kärlekstriangel snart, väljer jag sambon tillslut då. Vill inte triangla alls . Ser du någonting med hälsan. All KÄRLEK till dig BENNY.

Benny: Kära isprinsessan!
Det är ditt val. Vill du stanna hos din sambo, så har du redan gjort valet! Då behöver du inte triangla med någon. Men om det känns rätt när den andre kommer, så är det ju inga problem. Men jag tror inte det kommer att bli så enkelt. Du kommer att få känslor för den andre mannen också. Du får gärna skriva till mig då, så lovar jag att hjälpa dig mer! Kärlek till dig!
Kram Benny

 

Veronica: Hej Benny! Finns min mamma med mig på något sätt? Eller har hon återfötts? Tack för dina råd och vägledning!

Benny: Kära Veronica!
Din mamma har valt att bli din skyddsängel. Det är en underbar, varm kärlek och lugn känsla jag får. Vilken harmonisk människa hon är nu! Hon var inte det, dock, när hon levde. Hon har fått ett själsligt underbart lugn runt omkring sig. Hon ville så mycket och gav så mycket, och kände att hon glömde bort sig själv i livet som hon levt. Jag älskar dig, säger hon. Hon kommer att visa sig för dig igen snart, i en vacker dröm innan jul.
Kram Benny

 

Gun: Jag är 54 år, och undrar om jag kommer att få träffa en livskamrat.

Benny: Kära Gun!
Klart du kommer att göra! Han är 5-6 år yngre än dig. Men inte mycket längre än dig! Han är maskulin och kompakt i kroppen, väldigt utåtagerande och en do:er-mentalitet med snabb energi. Det händer någonting, han sätter fart på dig. Han kommer att säga till dig ofta: "Glöm inte bort att leva". Det är en värme som du sent kommer att glömma.
Kram Benny

 

Inger : Jag har sett och fått gensvar av en man nära mig, men jag är rädd för att förlora honom. Tror det har hänt i ett tidigare liv, blivit sviken. Kommer det att dröja innan jag träffar honom på riktigt? Har drömt mycket om honom.

Benny: Kära Inger!
Han lämnar inte dig medvetet, utan han dog ifrån dig i tidigare liv. I Lissabon, jag ser honom som sjöman på ett stort skepp. Han kom aldrig tillbaka. Du fick aldrig något egentligt besked på att han lämnat jordelivet. Ovissheten, som du absolut inte gillar, skapade en distans till ditt hjärta som du fortfarande har. Du kommer inte att kunna stänga ditt hjärta för honom, för det kommer att vara vidöppet! Det dröjerl lite till, men det blir väldigt passionerat från första stund då ni blir tillsammans.
Kram Benny

 

Monica: När dyker min kärlek upp som du lovat mig ?? Varit ensam tillräckligt länge nu tycker jag.

Benny: Kära Monica!
Tydligen inte tillräckligt länge, i och med att han inte dykt upp! Du är inte riktigt färdig. Det krävs mod för att älska någon, och man måste öppna sitt hjärta. Du ger fortfarande dubbla budskap till dig själv ifall du ska eller inte, så du måste bestämma dig. "Jag ska" - då kommer han. Han står runt hörnet, för du har kärleken runt hörnet just nu. Jag vet dock inte vilket gatuhörn du ska leta efter för att hitta honom!
Kram Benny

 

Leif: Hej Benny! Kommer jag att byta arbete? Då jag har varit i samma arbete länge, och vill därifrån. Jag vill utbilda mig, men kommer det ske i framtiden?

Benny: Kära Leif!
Hela livet är en utbildning, men du kommer att byta arbete. Utbildningen kommer du att få via det nya arbetet, där de hela tiden kräver att man ska lära sig nytt. Där är ingen stagnation på det jobbet. Det förekommer datorer, kommunikation, men även möten och eget ansvar utöver mötestiden. Du kan även jobba hemifrån om du vill.
Kram Benny

 

Helena: Hej Benny! känner mig oerhört förtvivlad. jag och mitt ex bröt för ca 3 år sedan.. känns fortf avslutat. Vi har i nuläget ingen kontakt alls. Ser Du om vi kommer återförenas el inte?? mvh.

Benny: Kära Helena!
Jag ser inte att ni kommer att återförenas. Jag ser en ny man som snart kommer att dyka upp i ditt liv. Han har en längd strax under 1.80, kraftigt hår med något kraftiga ögonbryn. Ögonlockshäng, också! Men han är inte ledsen - tvärtom, han är väldigt glad och utåtriktad. Oerhört sensuella händer, en mycket bra massör. Det kommer din rygg att behöva.
Kram Benny

 

Ina: Hej Benny! Jag har hört av ett medium att jag är en jordängel och att jag har healing förmåga. Är det så eller hade hon fel? Om jag förstått det hela rätt så har jordänglar ganska jobbiga liv. Är det så? Allt gott till dig. Hälsningar Ina

Benny: Kära Ina!
Alla jordänglar har inte ett jobbigt liv, det beror på vilken livsläxa man har och det har ingenting att göra med att man är jordängel eller inte. Men, du är en jordängel. Du har en healingförmåga, så ditt medium hade rätt. Det är bara att börja jobba! Va, vad väntar du på?! Har du inte börjat ännu? Allt är på gång nu, det spännande med ditt andliga liv. Din healingguide vill bara utveckla dig. Lycka till!
Kram Benny

 

Ensam: Hej Benny, Känner mig så ensam och sorgsen. Vad är meningen med allt jag gått/går igenom hela tiden. När ska det vända?

Benny: Kära Ensam!
Svårigheter får att växa. Sorgen får oss att uppskatta glädjen när den är påväg. Smärtan gör att vi känner vad vi bör ta till oss, för att bli större själar. Vändningen har redan börjat ske, men du måste tro på den för att se den. Du ska bara säga välkommen, förändringen är välkommen nu!
Kram Benny

 

Affi: Hej kära B, snälla svara mig då jag skrivit många ggr utan svar! Undrar om mina bortgågna föräldrar besöker mig? Fick aldrig säga hejdå!

Benny: Kära Affi!
Ibland ska man inte säga adjö, man ska säga "på återseende". Vissa smiter utan avsked, för det är så smärtsamt att säga adjö. Men du vet och har känt och upplevt dina föräldrar i drömmarna. I vaket tillstånd intellektualiserar du alla tecken, så du ser dem inte. Din mamma kan ibland bli irriterad för att du inte ser allt hon försöker göra för att visa sig för dig. Vara nu open-minded för tecken och drömmar, så kommer du att förstå hur mycket de är runt omkring dig. Hon öppnar alltid en kökslucka i köket, du tänker "stängde jag inte den?". Hon kommer att göra det mycket inom den närmaste tiden igen för att du ska förstå att det är hon.
Kram Benny

 

Pluttan: Kommer vi få ett liv tillsammans fast han är 9 år yngre?

Benny: Kära Pluttan!
Nu får du ge dig! Du vet ju, varför frågar du sådant som du själv vet? Ålder är ju en siffra, själens ålder är det viktigaste för kärleken. Just där är ni precis på samma våglängd - han är till och med lite äldre än dig, själsligen, en gammal gubbe! Det är ett vackert möte, välkomna kärleken när den kommer. Bry dig inte om vad andra tycker och tänker. Det viktigaste är att bli älskad och att älska, och du har verkligen möjligheten nu. För han vill, det är bara att du ska vilja nu.
Kram Benny

 

Anne: Bör maken kolla upp sitt öga hos optiker/ögonläkare?

Benny: Kära Anne!
Ja, det behöver han. Han har en förändring inne i ögat, han bör kontakta en ögonläkare så fort som möjligt. Det kommer att bli ett mindre ingrepp, dock kommer allting att gå vägen! Det är inte stora saker det handlar om.
Kram Benny

 

L: Hej Benny! Jag är nyfiken på hur framtiden ser ut i mitt förhållande, kommer vi fortsätta tillsammans eller avslutar vi detta? Tacksam för svar

Benny: Kära L!
Ni fortsätter. Det är lite berg-och-dalbana, men du älskar på riktigt. Ni kommer att hitta tillbaka till passionen, och den djupare kärleken. Jag ser också att ni har varit påväg ifrån varandra, men det är inte lönt, för ni kommer inte att lyckas.
Kram Benny

 

Magdalena: Hej Benny ! Jag har träffat en man jag har en väldigt speciell kontakt med. Vi har kusligt mycket gemensamt, och har delat med oss av våra innersta tankar och känslor. Vi är bara vänner, men jag är kär. Blir det vi på riktigt ?

Benny: Kära Magdalena!
Det är bra att du väntar, för han är inte riktigt färdig. Han är en jägare, så han måste få jaga. Det blir ni! Han är påväg att bli kär i dig också, men han är rädd för relationer i nuläget. Men ni kommer att få en väldigt fin kärlek. Ni är själsfränder. Ni kommer att få ännu mera närhet och likhet med varandra. Han kommer att kusligt läsa honom - och du honom. Ni kommer även att få en telepatisk förmåga med varandra. Vilken söt näsa han har! Men han behöver ändra sina matvanor och det vet du om, så du får hjälpa honom med det.
Kram Benny

 

Anna: Hur ser det ut framöver med inkomster för min del? Vad blir mitt arbete?

Benny: Kära Anna!
Inkomster? Vad är det? Kan du inte leva på luft, va? Jag ser en ny arbetsroll. Du kommer att bli någon form av hallchef och börja på en ny arbetsplats och komma in på en plats där det är mer teamwork-känsla. Du kommer att bli bättre på kommunikation och kommer att känna dig väldigt inspirerad och kreativ i den nya arbetsmiljön. Detta är det inte på din nuvarande arbetsplats. Lönemässigt är ditt nya arbete mycket bättre, så plånboken blir tjockare!
Kram Benny

 

kristina: Hej bästa Benny! du svarade mig för ca 6 månader sen att jag skulle träffa en ny man, du beskrev hur han såg ut o hur han var! kort därefter mötte jag honom, ALLT du sagt stämde, men efter första dejten ville han bara vara vänner????grubblar så på det, för visst var det väl han och hur blir det nu ska jag vara ensam( har en man i tankarna, är han intresserad??) kram kristina

Benny: Kära Kristina!
Han var inte den jag beskrev, utan kopian. Orginalet stämmer ännu mera. Du kommer inte att vara ensam, och du har inte missat din livs kärlek. Han kommer! Ha tålamod, allt stämmer, ännu mera. Ditt hjärta kommer att brinna, det kommer att kännas som du får feber. Tappa aldrig modet, tro på mirakel.
Kram Benny

 

Camilla: Har min farmor återfötts i min dotter? Hon är 8 år idag och jag har alltid haft en knala att min farmor kommit tillbaka i henne.

Benny: Kära Camilla!
Det är rätt, de är väldigt lika och har samma beteende, samma sätt att uttrycka sig, att gå, och kommer att ha många samma intressen i livet. Din farmor och din dotter är samma, och hon älskar dig.
Kram Benny

 

Ingrid: Hej Benny. Jag längtar efter en man att dela vardagen med och är trött på särbolivet. Ser du någon ny kärlek för mig?

Benny: Kära Ingrid!
Du är ju oerhört ensam i din relation med den du lever med, så i princip så är du redan skild. Ny sambo kommer du att få, men han vill ha en ring på sitt finger. Du blir förlovad! Han är väldigt yrkesmässig, så han är ingenjör eller liknande; något tekniskt i alla fall. Han är lätt röd-blond och smärt, oerhört smal, ett stort människo- och djurintresse har han. Ringen jag ser har tre olika metaller, men är väldigt ren. Lite bredare.
Kram Benny

 

Marcus: Hej, brukar se andar/släktingar i vårt hus nästan dagligen. Har också kontakt med min morfar. Men undrar om en varelse med kappa-toppig luva utan ansikte o ett ljusklot ihjärttrakten?? Det kändes inte hotfullt men inget jag sett, vad ville hen?

Benny: Kära Marcus!
Vilken stor medialitet du har, Marcus! Den måste du utveckla mer. Varelsen med luvan är en man och har både levt här på jorden och i andra solsystem. Han är din guide, vägledare, och vill visa att han finns runt omkring dig. Ni kommer att få en större kontakt längre fram, när ditt nya steg och när din medialitet höjs mer i frekvens. Lycka till!
Kram Benny

 

Kräftan: Hej Benny.. Jag och min man bor i höghus och störs av ljud från grannarna.. ser du om det blir att flytta inom närmaste framtid.. och hurudan lägenhet / hus ser du att vi flyttar till i såfall ? Tack.

Benny: Kära Kräftan!
Hemmet är ju viktigt för kräftan, så jag förstår att du inte trivs. Jag är själv kräfta! Jag ser dig flytta till en äldre lägenhet, högst upp. Renoverad är den, och med väldigt tyst trappuppgång. Jag ser även en stor terass, nyslipade golv, något tråkigt kök (för kliniskt), men det kan man alltid fixa med färger och dörrhandtag. För det finns det inte! Badrummet är stort och något institutionellt, kliniskt. Det är lite att fixa med det, men ni får världen att göra en hel del när ni flyttar in.
Kram Benny

 

IM: Hej Benny! Kommer jag att klara av att ta mig ur min isolering?? Sedan jag blev arbetslös har jag isolerat mig. mer och mer. Vill inte ha det så här.

Benny: Kära IM!
Allt har ett syfte. Isoleringen har gjort att du jobbat mycket me dig själv, dina behov, vem du är och inte är, vad du vill och inte vill. Du kommer att få ett nytt jobb snart. Det är en arbetsplats med blandat män och kvinnor. Jag ser dig sitta i en kontorsmiljö, men du jobbar inte med papper. Du jobbar med kommunikation på ett annat sätt. Du kommer att trivas bra!
Kram Benny

 

Maria: Hello Benny! Du är snäll som ställer upp med din förmåga. För många år sedan sa du att jag skulle möta en mörk man å få barn. Har jag missat honom? Eller skall jag vara utan kärlek? Blir det bra med Tromsö i nyår? Kärlek till dig från mig ♡♡♡ /Maria singel

Benny: Kära Maria!
Ibland tar det en sån tid! Jag blir så trött på de där uppe! Men, du har inte missat honom. Och barn kommer! Det är bara det att han har börjat få lite grått stänk i det mörka håret. Tromsö till nyår blir trevligt. Nästa gång du skriver till mig kan du väl skriva att du är lyckligt gift, istället för singel.
Kram Benny

 

Monika: Utvecklar mig genom kurser, vad har jag bäst förutsättning för att lyckas med?

Benny: Kära Monika!
Absolut! Du går på rätt kurser, men du ska även meditera. Din guide vill utveckla din förmåga. Du kommer att jobba med många människor, både medialt och healande. Du kommer att lyckas med det du vill.
Kram Benny

 

Värdelös: Hej Benny! Varför får jag inget jobb? känner mig värdelös.

Benny: Hej icke-värdelös!
Ibland så är det meningen att vi inte ska få ett jobb just nu, för det krävs utvecklingstid. Man lever emellan någonting för att kunna utvecklas, för att kunna titta åt ett nytt håll. För att hitta en ny arbetsvinkel, från det du tror att du inte skulle syssla med. Du leds till denna via arbetsförmedlingen. Lycka till!
Kram Benny

 

Elisabeth: Känner mig deppig och tom, övervinner jag den känslan ? Försöker kämpa här. Hoppas på positivt svar.

Benny: Kära Elisabeth!
Jag ser en enorm mental trötthet hos dig, nästan på gränsen till en utbrändhet. Det gör ju att man känner sig deppig och tung. Energin kommer att komma tillbaka. En ny vän är påväg in i ditt liv, av manlig sort. Vad du gör av relationen får du själv bestämma, men kärlek är det! Jag ser även en utbildning där du går i flera steg. Du kommer själv att välja den. Lycka till!
Kram Benny

 

Mary: Hej Benny, Såg en liten man med hatt i dörröppningen. Han tittade på mig och kändes trygg och snäll. När jag pratat med andra om detta så visar det sig att dem också sett honom. Vem är han och vad vill han? Kram

Benny: Kära Mary!
Han vill bara visa att han är där. Han har levt i ditt hem innan, och ser bara till så att allting är som det ska. Det är många år sedan han lämnade jordelivet. Jag får till mig att han är nöjd hur du har pysslat om hemmet, så trevligt och trivsamt det har blivit!
Kram Benny

 

Undrar: Hej Benny. Jag har 2 fantastiska barn som blivit mina genom adoption ser du om vi får möjlighet att adoptera ett 3e barn?

Benny: Kära Undrar!
Jag ser en pojke som kommer att komma till er. Han har valt er som föräldrar, även om ni är adoptivföräldrar så har ni varit hans föräldrar i tidigare liv. Han är inte helt vit i hyn, men inte svart. Lagom soldbränd alltid! Väääldigt vackra bruna ögon. Glittret är fullkomligt i de ögonen. Han kommer att vara så tacksam och glad för det ni gör honom. Men han är en envis unge - men då har han ju kommit till rätt familj. Den ingrediensen finns hos er redan! Lycka till!
Kram Benny

 

Osäker själ: Hej Benny Varför känner jag en kyla när jag kommer hem ? Behöver ta itu med städning och uppröjning men kroppen lägger av så fort jag kliver in i huset. Är det huset eller min Jungfrun som inte alltid är "pedantisk"?

Benny: Kära Osäker själ!
Det finns energier hemma hos dig som tar kraft från dig bara du kommer in över tröskeln. Jag hade gjort en rening hemma hos dig, inte en städning, men med salvia. Klappat med vänster hand på väggarna, sedan gått med salviarökelsen och bett den här själen gå mot andra sidan, så att du har ork att ta tag i städningen och känna dig som en riktig jungfru - pedantisk!
Kram Benny

 

Parasiten: Hej Benny! Arbetslös, fattig och en parasit. Vill inte vara varken det ena eller andra. Ser du om det blir nytt jobb, hyfsad inkomst så att jag klarar mig??

Benny: Kära vackra parasit!
Du kommer snart få ett nytt jobb, inom mellan 6-9 månader. Jobbet är hyfsat betalt, och du klarar dig bättre än vad du tror. Jobbet kräver mycket beslut, snabb process och tydlig kommunikation. Men detta är du ju bra på! Lycka till!
Kram Benny

 

Eva: Hej Benny! Kommer jag bli mamma till ett eget barn eller är det dags att ge upp nu?

Benny: Kära Eva!
Jag ser en egen flicka. Jag ser även att du kommer att adoptera en pojke. Jag vet inte vem som kommer först eller i vilken ordning, men mamma blir du dubbelt upp! Ge aldrig upp.
Kram Benny

 

Emelie: Hej Benny! Gör ännu ett försök och hoppas på svar. Kan du se om jag kommer möta en man att dela mitt liv med? Kram

Benny: Kära Emelie!
Absolut kommer du att göra det! Han är något äldre än dig, ett par centimeter längre, lite sportigare än dig, snäll som du. Uppskattande som du. Han vill gärna bli pappa till dina barn, och kommer att fria till dig. Men snälla, låt honom inte klippa sig själv utan klippa sig hos frisör. Han har alldeles för fint hår för att experimentera själv.
Kram Benny

 

christoffer : Hej Benny! Kan jag börja ge människor och djur healing, eller måste jag ha en utbildning först som min mentor säger att jag måste ha?

Benny: Kära Christoffer!
Din mentor är din healingguide. Kurser är till för att vi ska förankra de kusnkaper vi har med oss, och tydliggöra dem. Vi måste börja öva för att kunna bli bra, och det kommer du att bli! Du kommer även att kanalisera budskap till dem, om varför de har smärta, sjukdomar och vad som ligger på det psykologiska planet. Du kommer verkligen att växa. Lycka till!
Kram Benny

Benny: Den som öppnar sitt hjärta för någon annan, får möjlighet att få kärlek. Den som ger kärlek till någon annan, ger den möjlighet att öppna sitt hjärta. Kärleken är det starkaste vapnet vi har mot ondska och krig. Vi människor är priviligerade med att känna. Vi är rika att kunna tänka, men tänk då vackra tankar om andra så får du det tillbaka. Tro på någon annan och den tror på dig. Se någon annan och du blir sedd. Tro på ett mirakel och du kan öppna ditt hjärta för hur många som helst. Vägen mot ett vackrare liv känner du - du måste bara ta steget mot det. Mod att leva, har du. Styrka att förstå, har du. Tanken om ett bättre liv, kommer till dig när du öppnar dina sinnen, hjärta och själ.
Kram Benny

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.