Benny ger dig gratis distanshealing!

Text: Redaktionen
Foto: Shutterstock

NÄR?
Distanshealing med Benny
torsdag 23 maj klockan 19–20.
Du måste anmäla dig senast kl 08:00 den 23 maj.

GÖR SÅ HÄR:
Fyll i uppgifterna i formuläret och klicka på ”skicka”. Observera att du endast ska skriva ditt namn en gång. Fomuläret hittar du allra längst ned på sidan. Du måste anmäla dig senast kl 08:00 den 23 maj.

VAD HÄNDER SEN?
När du väl har skickat in ditt deltagande behöver du inte göra något mer. Om du vill kan du sätta dig i en lugn och skön miljö och ta emot healingen. Skulle du ha annat att göra vid just den tiden så når healingen dig ändå.
Benny och guiderna jobbar tillsammans för att healingen ska ge effekt, oavsett var du är eller vad du gör under healingtimmen!Vill du följa med Benny Rosenqvist på en spännande resa till Kambodja och Vietnam? 

 

 

Här kan du läsa kommentarer från läsare som fått distanshealing av Benny tidigare:

Många har hört av sig och tackar Benny för distanshealingen i höstas. Vi på Nära tacker er läsare som skrivit in till oss och berättat om era upplevelser – en del av er känner mycket, en del lite mindre. Torsdagen den 23 maj är dags igen för den som vill öppna sig och ta emot Bennys generösa gåva. Allt du behöver göra är att anmäla dig. Om du har möjlighet gör du det i första hand via webbformuläret. Hjärtligt välkommen att delta!

 

Jag anmälde mig till distanshealing för flera veckor sedan och har väntat på detta men hade tagit fel på tiden. Trodde att den började klockan 20.00. Har under några veckor känt mig lite nere, energilös och inte riktigt känt igen mig, men tänkt att det är höstens mörker som nog påverkar mig. Jag var precis som alla torsdagar och tränade mellan klockan 18 och 19, kände mig dock väldigt energifylld, glad och uppåt när jag kom hem, trodde att träningen verkligen hade haft bra effekt denna vecka. Jag satte mig i soffan för att ge och ta emot healingen, kikade då i tidningen Nära och såg att jag tagit fel på tiden. Insåg då att det var healingen som hade jobbat och hjälpt mig på precis rätt område. (Träningen också, men sådan effekt har den inte haft tidigare veckor). Det är underbart att få vara ”tillbaka” igen med glädje och energi! Tack Benny!
Hälsningar Carina

Tack för healingen. Tänkte att jag skulle ligga på min säng i en timme för att vila och ”ta emot”. Somnade nästan omgående för att vakna igen efter 20 minuter. Därefter kändes det som om det bara ”kröp” i kroppen, kunde inte ligga kvar utan stretchade och gjorde rörelser resten av tiden.
Gudrun


Tack kära Benny för din healing 29/11! Nu sover jag bra, låg och bara snurrade tidigare. Jag kände även att något hände i kroppen, det pirrade och ”körde på ”. Har inte värk i ryggen eller knät längre. Benny, det är du som är en ÄNGEL! Bara vingarna fattas!
Hälsningar Taina


Den här gången gav inte healingen så tydligt utslag som tidigare när det gäller specifika krämpor. Dock kände jag ett stort lugn och det var nog det jag behövde. Healing lär ju verka där den bäst behövs så visst gjorde den gott. Ett stort tack till Benny! Ser fram emot nästa distanshealing.
Kram från Gunnel


Den 29/11 klockan 19 låg jag i min säng för att ta emot healing av dig. Jag upplevde inget speciellt just då men dagen därpå var min envisa ryggvärk borta och fortfarande är min rygg smärtfri! Jag är så tacksam för detta! Varmt tack!
Ewa


Jag fick distanshealing och vill bara tacka och berätta att det var en mycket stark upplevelse. Jag kände en stark energi både som pulserande flöden och som stilla energi, samt både som kyla och värme. Tack!
Josefin


Vill bara tacka Benny för gåvan från distanshealingen. Kände inget speciellt, men såg en massa vackra färger. Guld, rosa, rött och lite lila. Det kändes mycket som en fin djupmeditation.
Vänliga hälsningar Siv Berit

När det var dags för Benny att ge distanshealing satt jag i en skön fåtölj på mitt bibliotek och väntade. När tiden var inne kände jag hur det dunkade igång i min kropp. Sedan kände jag vibrationer i solar plexus och därefter djupt inne i huvudet strax bakom ögonen. Även i tandköttet kände jag pirr. Förutom detta så har en skuldra som har smärtat mig under ett års tid blivit återställd. Jag är förundrad över allt detta. Sänder en tacksam tanke till Benny.
Birgit


Jag är prenumerant på tidningen Nära och hade anmält mig till denna distanshealing. Jag upplevde någon slags kraft på kvällen. Senare på kvällen började min dator krångla. Det gör den aldrig annars så jag fick stänga av/sätta på den ett antal gånger. Ett mejl jag väntat på under längre tid kom igår! Tack!
Med vänlig hälsning Anna


Jag somnade direkt och sov mellan klockan 19 och 21. Hade svårt att vakna, var ledsen och min värk blev värre. Jag hade verkligen hoppats på att få må bättre. Vad hände? Min ena väninna kände absolut ingenting. Tack för gott försök Benny. Det hade varit spännande att få höra varför min reaktion blev som den blev.
Eva-Lena


Jag vill tacka för healingen jag fick. Jag glömde av tiden men healingen gjorde säkert sin nytta ändå.
Lennart


Jag blev helt avslappnad och somnade med min dalmatiner helt nära. Vaknade klockan 20.00 pigg igen!
Lena


Jag blev lugn i kroppen och det kändes som om jag lyftes uppåt. Jag låg på sängen men under en liten stund var det som att jag inte längre låg ner. Jag märkte liksom inte av kroppen, blev lätt på något sätt, inget obehagligt utan bara behagligt. Så tack Benny!
Kram Ann


Under healingen kände jag inte så mycket mer än att jag blev jättetrött och kall. Det kalla övergick till att jag fick frossa och jag frös precis som innan man börjar bli sjuk. Svettades därefter nästan hela natten som om jag hade hög feber och influensa. Kändes som att jag drömde i flera hundra år. Fast jag vaknade runt 4, 5-tiden på morgonen, sedan var det svårt att somna om igen. Jag och min son har haft det lite kämpigt på grund av min sons skola, kompisar med mera, och det var den frågeställning jag skickat ut. Jag fick ett bestämt svar att vi skulle tända ett ljus sju dagar i följd, för att de skulle bereda ny väg åt oss. Och att min son kommer att få det bättre längre fram. Jag har haft möten med min skyddsängel några gånger under meditation, men det var inget budskap från denne utan kom från någon annan. Tack!
Hälsningar Liselotte

 

 

 

Vill du prenumerera på Nära? Här finns ett erbjudande till dig. 

 

Du måste anmäla dig till distanshealingen senast kl 08:00 den 23 maj.

Nya Nära - i butik nu!

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.