Få gratis healing av Benny & Helene!

Text: Redaktionen
Foto: Shutterstock

Nu är det åter dags för distanshealing och denna gång blir krafterna dubbelt så starka! Den 28 maj kl 19-20 skickar nämligen både Benny och hans gäst Helene Virro healing samtidigt. Missa inte detta unika tillfälle att ta del av helande energier!

 

NÄR?
Torsdagen 28 maj klockan 19–20.

GÖR SÅ HÄR:
Fyll i uppgifterna i formuläret och klicka på ”skicka”. Observera att du endast ska skriva ditt namn en gång. Fomuläret hittar du allra längst ned på sidan.

Vi måste ha din anmälan senast den 27 maj!

VAD HÄNDER SEN?
När du väl har skickat in ditt deltagande behöver du inte göra något mer. Om du vill kan du sätta dig i en lugn och skön miljö och ta emot healingen. Skulle du ha annat att göra vid just den tiden så når healingen dig ändå. Benny, Helene och guiderna jobbar tillsammans för att healingen ska ge effekt, oavsett var du är eller vad du gör under healingtimmen!

 

Benny har hjälpt många!

Benny Rosenqvist har gjort distanshealing i många år, redan långt innan vi började erbjuda det via Nära. Alltid med väldigt bra resultat.

– Det är kul när läsarna hör av sig till Näras redaktion, eller skriver på Facebook vad som hänt med dem vid distanshealingen, säger Benny.

– Det fungerar så att jag skickar vidare namnet på dig som anmält dig till andevärlden, så sätter de igång och jobbar med dig! Jag är bara moderator i sammanhanget – de som gör det stora jobbet är din skyddsängel, din healingguide och änglarna på Andra sidan. De vet vilken typ av healing du behöver.

Här är några exempel på personer som fått hjälp av Bennys healing:

• När jag var på en turné kom det fram en ung tjej som satt i rullstol. Hon ville ge mig en gåva som hon gjort, en skyddsängel i trä. Det var hennes tack för att jag skickat distanshealing till henne när hon låg i koma, i respirator. Hon hade anmält sig till Näras distanshealing innan detta hände, och efteråt så kunde hon via läkarnas anteckningar se att hennes livslinjer började gå upp exakt vid den tidpunkt då healingen skickades. Hon vaknade upp ur sin koma och när vi sågs mådde hon riktigt bra, även om hon fortfarande höll på att läka. Den fina ängeln hänger nu i min bil!

• En person som hade hjärtsvikt blev av med sina problem efter en distanshealing. Hon har anmält sig flera år till distanshealing, för redan första gången hände massor med henne.

• En kvinna hade glömt bort att hon anmält sig. Den dagen jag skickade healing hade hon gjort en abort och låg hemma i enorma smärtor. Smärtor som plötsligt försvann. Hon tittade på klockan och insåg att hon glömt bort healingen. Den skickades just då!

• Flera har hört av sig och berättat att de blivit av med migrän eller magsmärtor. Mottagarna beskriver att de känner av att de får energi, de märker av att något går genom kroppen, att något händer vid healingtillfället. Ibland är det framför allt lugn och stillhet man känner av.

 

Fyll i ditt namn en gång så är du med i Bennys distanshealing

Anmälan till distanshealing 28 maj

 

Nya Nära - i butik nu!

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.