Avsnitt 3: "Vad är andlighet?"

Spela upp avsnitt 3 genom att klicka på play-knappen ovan.

I vårt tredje avsnitt pratar chefredaktör Madeleine Walles och mediet Benny Rosenqvist om vad andlighet egentligen är. Benny berättar att andlighet är en livsstil, ett sätt att förhålla sig till sig själv och sitt tillväxande som människa. Men det är också hela universum, alla världens djur och kärleken vi visar mot varandra. Madeleine talar om att hon aldrig tidigare, trots sina många år som journalist, har fått så mycket kärleksfull respons som sedan hon startade tidningen Nära. 

Det pratas även om vad det egentligen är för skillnad mellan andlighet och andra religioner. Kan man vara både kristen och tro på Andra sidan? Och hur kommer det sig att Buddhafigurer allt oftare dyker upp i våra trädgårdar. Är det en trend eller är det den andliga utvecklingen som håller på att växa i samhället? Benny pratar även om varför han älskar det andliga paradiset Bali och hur andlighet till och med kan rädda världen.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.