Avsnitt 9: ”Meditation kan göra mirakel”

Spela upp avsnitt 9 genom att klicka på play-knappen ovan.

Benny Rosenqvist har mediterat sedan han var nio år. Det är en livsstil för honom. Benny menar att du kan meditera precis när du vill! Och att det alltid finns fem minuter över till meditation. 

Men fungerar det lika bra att ligga ner och meditera som att sitta upprätt? Varför somnar en del? Påverkar månen ens meditation? Och är det några som bör undvika att meditera? I samtal med chefredaktör Madeleine Walles ger Benny svar på dessa frågor och många fler. 

Med hjälp av meditation kan vi enligt Benny bege oss ut på resor och se våra tidigare liv. Han tipsar också om att meditera före landning under en långresa med flyg, det kan hjälpa dig att slippa "jetlag”. Även forskare har sett att meditation ger goda effekter. Så ta dig tid till att bli mer medveten om din andning. Lyssna in din själ och sprid kärleksfulla energier över vår värld!

Meditera med Nära!
Vi på Nära har infört en fullmånemeditation, mellan klockan 20.00-20.30 är vi många som mediterar på samma gång. På Näras webb-tv, www.tidningennara.se/webbtv, finns kostnadsfria meditationer som passar nybörjare! Benny Rosenqvists cd-skivor med vägledda meditationer till fantastisk musik finns att köpa i Nära Shop!


Saker sker i den takt där vi ska vara, så njut där du befinner dig! Man blir lugnare och mindre stressad av meditation, vilket är en vinst i sig bara det!

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.