Välkommen till Nära - Sveriges första populärpresstidning om andlighet!

Nära är en tidning om inre välbefinnande och andlighet. Här möter du medier och andra andliga profiler som hjälper dig med vägledning och att utvecklas medialt.

Du lär dig meditera och finna ro genom mindfulness och yoga. Vi visar hur du jobbar med tankens kraft för att nå mål och förverkliga dina drömmar.

Nära skriver om andligheten i vardagen, den som berör oss alla. Vi hjälper dig att finna styrkan i dig själv, våga tro på kärleken. Och på änglarna!

Nära är så mycket mer än en tidning och en sajt – vi håller storseanser, arrangerar kryssningar och resor, ger ut böcker och har en poddradio. Ja, vi är alltid nära dig!

 

Rättelser

I Nära nr 6 finns en felaktighet på sidan 85. Boktipset längst ner på sidan har fått fel titel och namnet på författaren har blivit felstavat. Bokens titel ska vara "Högsensitiva berättar" skriven av Pia Rockström. Vi ber om ursäkt för detta.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.