Nära Radio

Vad vill du lyssna på? Det finns många spännande ämnen att prata om, men vad intresserar dig? Skicka ett mejl till: paulina@tidningennara.se 

Den fina vinjettmusiken i Nära Radio tackar vi Michael Jensen för. Hjärtligt tack Micke!

Avsnitt 26: ”Kan sorgen göra dig stark?”

Spela upp avsnitt 26 genom att klicka på play-knappen ovan.

I avsnitt 26 av Nära Radio pratar Näras chefredaktör Madeleine med mediet Benny Rosenqvist om sorg och att mista de som vi bryr oss om.

Hur ska man hantera sorgen? Och hur ska man kunna vända sorgen till någonting positivt? Benny delar med sig av sina erfarenheter av att förlora vänner som lämnat jordelivet. Han berättar även för oss hur vi ska kunna se tecken från Andra sidan samt hur hans inställning till döden är.

Vi får många goda tips och råd på hur vi ska kunna göra sorgen till en vän och känna tacksamhet när livet är som svårast.

Mediet Benny Rosenqvist och Näras chefredaktör Madeleine Walles sänder Nära Radio vid det skrivbord Benny vanligtvis håller seanser och sittningar. Foto: Paulina Holkenberg

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.