Nära Radio

Vad vill du lyssna på? Det finns många spännande ämnen att prata om, men vad intresserar dig? Skicka ett mejl till: paulina@tidningennara.se 

Den fina vinjettmusiken i Nära Radio tackar vi Michael Jensen för. Hjärtligt tack Micke!

Avsnitt 27: ”Högkänslighet”

Spela upp avsnitt 27 genom att klicka på play-knappen ovan.

I avsnitt 27 av Nära Radio pratar mediet Benny Rosenqvist och Näras chefredaktör Madeleine om högkänslighet. Vad betyder det att vara högkänslig och vad beror det på?

Benny är själv högkänslig och i avsnittet får vi ta del av hans erfarenheter och hur han hanterar jobbiga situationer som kan uppstå för högkänsliga personer. Hur ska man kunna känna sig trygg i en värld där alla kanske inte förstår en? 

Du får tips och råd på hur du blir medveten om barn i din närhet som är högkänsliga och hur man kan hjälpa till att stötta dessa barn. Dessutom siar Benny hur framtiden ser ut för personer med en högkänslig personlighet. 

Mediet Benny Rosenqvist och Näras chefredaktör Madeleine Walles sänder Nära Radio vid det skrivbord Benny vanligtvis håller seanser och sittningar. Foto: Paulina Holkenberg

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.