Spännande webbkurs: Lär dig astrologi med Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Är du intresserad av att lära dig mer om dig själv, människor omkring dig och förstå ditt horoskop bättre? Då är Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt webbkurs i astrologi något för dig! Astrologi är spännande och allomfattande – både mystiskt och tydligt.

Läs mer och köp kursen här!

Uppstår problem med ditt köp av kurser från Coursio, var vänlig kontakta Coursios support på: support@coursio.com

I webbkursen lär du dig grunderna i västerländsk astrologi och får kunskap om:

  • Historiken
  • Zodiaken
  • Polariteten
  • Elementen
  • Kvalitéerna
  • Stjärntecknen
  • Planeterna
  • Husen (livsområdena)

Dessa grunddelar skapar en bra bas för dig som vill få reda på en människas sammantagna personlighet. Målet är att du ska börja reflektera över dig själv och de människor du har omkring dig. Helena-Magdalena är kursledare och följer dig genom hela kursen. Hon går bit för bit igenom astrologins grunder så att du kan läsa in, reflektera över och lära dig ett område innan du går vidare till nästa del.

Kursen består av bilder, text, videos och nedladdningsbart material och du kan enkelt pausa, titta om ett avsnitt och föra anteckningar. Du kan följa med och titta på vilka dina styrande tecken är, i vilka tecken och i vilka hus du har dina olika planeter.

 

Du genomför onlinekursen närsomhelst på dygnet, varsomhelst i världen!
Det enda du behöver för att ta del av kursen är internetuppkoppling, en smartphone, läsplatta eller dator.

När kursen är klar kommer du förstå en hel del om ditt och andras horoskop. Du kan se vilka människor du har i din närhet som har de olika stjärntecknens och planeternas energier, vilket gör denna kurs riktigt spännande! Du kommer säkert le igenkännande ett antal gånger och kanske även känna: ”Aha, nu förstår jag!”

Att räkna ut ett helt personligt horoskop kräver mer än så, men detta är en bra början. 

En förutsättning inom astrologin är att vi först lär oss all fakta för att sedan läsa vidare och fördjupa oss i olika spår så som: födelsehoroskop, transit horoskop (framtidshoroskop), synastri- och composit horoskop (relationshoroskop), karmisk astrologi och världslig astrologi.


Efter denna grundkurs i astrologi, då du lärt dig om stjärntecken, planeterna och husen, kanske du har intresse att fördjupa dig i något av dessa spår.

Du hittar kursen här!

 

Det här är Helena-Magdalena Ivekrans 

Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt är författare, föreläsare, astrolog, socionom, medium samt bloggare. Det är nästan 25 år sedan Helena-Magdalena höll sin första kurs i astrologi, ett ämne som fortfarande ligger henne varmt om hjärtat och tillhör hennes största intressen.


Idag har hon kunder över hela världen!


Vid 45 års ålder slog hennes dröm att bli författare in då hon 2014, i samarbete med tidningen Nära och Egmont Publishing, gav ut boken ”Lev din dröm: Lär dig bemästra attraktionslagen”. Året efter kom boken ”Lev i din kraft”, som även den gavs ut i samarbete med tidningen Nära och Egmont Publishing. Böckerna finns att köpa här!

Prova Helena-Magdalenas andra kurser:

Skapa mer magi i ditt liv

Kristallernas magiska kraft

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.