Välkommen till våra webb-kurser!

Utveckla din andlighet hos oss! Här får du chansen att lära dig meditera med Benny Rosenqvist eller konsten att spå i händer med Pierre Hesselbrandt! Helena-Magdalena Ivekrans lär dig om astrologi och av Anna-Lena Vikström kan du lära dig att få kontakt med änglar! Du påbörjar kursen när du vill och går den i en takt som passar dig.

 

streck.jpg


pierrekurs.jpg

Pierre Hesselbrandt


Medium och författare som du kanske känner igen från TV-serien Det okända. I samband med en allvarlig olycka fick Pierre ett budskap från en skyddsängel om hur han skulle använda sina gåvor och idag är han ett av landets största medier. Pierre gör även besök i hemsökta hus för att rena huset från andar som dröjt sig kvar. 

NY WEBBKURS med Pierre Hesselbrandt: Olika sätt att spå


NY WEBBKURS med Pierre Hesselbrandt: Personlig och medial utveckling

Pierre Hesselbrandt om hemsökta hus!

streck.jpg

 

helenamagdalenakurs.jpg

Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt


Författare, föreläsare, astrolog, socionom, medium samt bloggare. Det är nästan 25 år sedan Helena-Magdalena höll sin första kurs i astrologi, ett ämne som fortfarande ligger henne varmt om hjärtat och tillhör hennes största intressen. Idag har hon kunder över hela världen!


Till Helena-Magdalenas spännande astrologikurs!

 

streck.jpg

 

annalenakurs.jpg

Anna-Lena Vikström


Medium, sierska, medial vägledare och kursledare i personlig och andlig utveckling över hela landet. Du kanske har sett Anna-Lena på TV4, hört henne på radio eller läst om henne i någon tidning. Hon växte i en by på fjället och hennes mediala förmågor är en släkttradition från Lappland. Änglarna har hon haft med sig genom hela livet. 


Till Anna-Lenas kurs om att kommunicera med änglar!


streck.jpg
bennykurs.jpg
Benny Rosenqvist

Rikskänt medium som du kanske har sett på TV eller läst om i tidningarna.  Han har förmågan att kanalisera budskap från Andra sidan och kan även med änglarnas hjälp berätta om både dåtid och framtid. Han arbetar även som författare, föreläsare och med att guida personer genom svåra perioder i livet. 

Till Bennys kurs om hur du kan lära dig att meditera

 

streck.jpg

 

Nya Nära - i butik nu!

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.