Lär dig göra Japa Mala

Japa Malas har använts i tusentals år av sökare och utövare inom såväl andlighet som religion. Det är ett personligt och vackert smycke. Men det är också en nyckel för att öppna ditt hjärta så att du kan vara i glädje och kärlek. Gå Samyas webbkurs och lär dig allt om Japa Malas!

Kursen är ett samarbete mellan tidningen Nära och Love it.

Här kan du beställa kursen!

Uppstår problem med ditt köp av kurser från Love it, var vänlig kontakta Love it. Kontaktuppgifter hittar du här.

Allt det här får du:

  • Lära dig skapa ett eget Japa Mala från pärla till färdigt halsband.
  • Kunskap om historien och traditionen bakom Japa Mala.
  • Lära dig hur du kan använda dig av ett Japa Mala för din personliga och andliga utveckling.
  • Lära dig hur du kan använda ditt Japa Mala tillsammans med mantran och meditation.
  • Kunskap om hur olika kristaller påverkar oss och hur du gör för att hitta rätt kristall för just ditt Japa Mala.

Samya Thornell är din kursledare

Samya Thornell

Samya guidar dig genom alla moment och tar dig med på en spännande resa om traditionen kring detta magiska halsband. Kursen är en fyra-veckorskurs och du startar den när du vill.

Samya berättar om sitt intresse för Japa Malas:

”Jag har alltid fascinerats av Japa Malas, det är som att de talar till mig och ger mig en större inblick i det mystiska. När jag skapar och använder Japa Malas så känner jag hur jag får kontakt med min storhet. Hela jag blir fylld av en kärleksfull energi som hjälper mig att vara den bästa versionen av mig själv. Följ med mig under de här fyra veckorna och hitta din nyckel till ditt hjärta.”

 

Läs mer och köp kursen här!

 

Vi har provat kursen:

Tack för en trevlig kurs
Jag har länge velat lära mig detta fina hantverk, att tillverka mitt eget Japa Mala. Samya bjuder på en mycket trevlig, informativ kurs, där man dessutom får kunskap om vad ett Japa Mala är och hur man aktiverar och använder det.
Eva

Så mycket kunskap
Jag har älskat Japa Malas sedan jag första gången såg dem och att jag nu fått lära mig hur man gör egna känns fantastiskt. Jag har inte bara lärt mig hur jag gör ett fint smycke utan också fått kunskap om traditionen och bakgrunden kring det. Samt lärt mig om mantran och hur jag ska använda mitt Japa Mala under meditation. Tack Samya för fin vägledning!
Vera

Till kursen!

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.