Anna-Lena: Silverskrinet är gömt i garderoben!

Irene är förtvivlad och har förlorat sina kära smycken. Hon har letat överallt, men sierskan Anna-Lena Vikström ser var de är!

Text: Anna-Lena Vikström
Foto: Shutterstock

Hej! Jag heter Irene och jag har förlorat ett litet silversmyckeskrin med mina ringar; förlovningsringen som är slät och bred, vigselringen med stenar i, en Gotlandsring i guld, ett arv från min mamma, en guldring typ bismarck samt en guldring med sten. Jag har haft skrinet stående på en gammal spegelskänk på övervåningen. Jag använder inte ringar så ofta och minns inte när jag hade dem senast. Jag har letat överallt, tycker jag. En natt drömde jag att jag hittade det, men visste inte vart. Jag blir alldeles förtvivlad, det är ju bara saker, men ändå!
Mvh Irene


Anna-Lena svarar:
– Det ser ut som att du har gömt det! Det är på övervåningen du ska leta, men i en garderob man kan gå in i. Du ska leta nära golvet men inte på golvet. Jag ser både tyg och saker under och ovanpå skrinet, bilder, kanske en tavla. Men det är ett trångt utrymme. Det finns en metallpinne i närheten.

Kommentar: Ja jag har en garderob på övervåningen som man kan gå in i. Jag är inte hemma just nu men jag ska leta där. Pinnen du ser kan vara klädstången som är av metall.

 

Här kan du skriva till Anna-Lena!  
Döp mailet till "Hittad sak".

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.