Eva har letat med ljus och lykta efter sin sons kaffeservis. Hon frågade sierskan Anna-Lena Vikström om hjälp. Och Anna-Lena har svar om var den kan vara.

Foto: Shutterstock

Hej Anna-Lena! Jag är i stort behov av lite hjälp med att hitta en kaffeservis, som min yngste son fått av sina faddrar i många år. Vi har packat undan den åt honom så länge han bott hemma, men nu när han flyttat fanns den inte på det ställe i klädkammaren, där jag trodde den skulle vara. Jag blev väldigt förvånad att vi inte kan hitta den. Den är ju i tolv delar så det är ju ingen liten sak. Kan du möjligen ge oss en ledtråd var vi ska leta? Vore så tacksam!
Med vänlig hälsning Eva

Anna-Lena svarar: Du ska leta under en möbel! Det ser ut som en kartong på ett golv som man ska dra fram. Sedan ser jag ett ljust rum, det finns instrument i rummet och en annorlunda tavla i glas. Jag ser också kläder på rad, det kanske är garderober med skjutdörrar.

Kommentar från Eva: Då kan den vara i vår klädkammare, i det rummet finns det instrument. Då vet jag att jag ska leta allra längst in för där har jag inte letat.

 

Har du också tappat bort något och vill be Anna-Lena om hjälp? 
Mejla din fråga, skriv även ditt telefonnummer! Anna-Lena behöver personlig kontakt för att kunna hjälpa dig. De frågor som besvaras publiceras sedan i tidningen. Mejla till anna-lena@tidningennara.se

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.