Anna-Lena Vikström siar om 2022: Kasta dig in i möjligheternas år

Nyckelordet för året är flexibilitet och snabba, oväntade förändringar, säger Anna-Lena Vikström om 2022.

Text: Anna-Lena Vikström
Foto: Getty Images

Vad kan vi förvänta oss av 2022?

Jag ser snabb energi som påverkar världen. Nyckelordet för året är flexibilitet och snabba, oväntade förändringar. Det är som om den långsamma energin som påverkat jorden under pandemin är över och istället kommer jorden i gungning innan vi hittar ny stabilitet.

Andevärlden kommer att kalla många under året att gå in i sin livsuppgift. Många projekt och nya arbeten startas, och nya uppfinningar, både inom medicin och teknik, kommer att ge människor nya sätt att tänka.

Men världen är i turbulens, med nya allianser mellan länder, och samma snabba energi påverkar politiken. Ett land eller en flyktingvåg kommer att vara i fokus genom någon slags översvämning eller klimatkatastrof som engagerar människor. Jag ser rinnande vatten och en bro som rasar.

Det här året kommer det att vara möjligt att göra förändringar i sitt liv, för hela jorden skickar ut signaler. Själsfränder kommer att mötas och människor kommer att hitta sin livsuppgift och sin passion och kunna leva ut den. Hösten och vintern blir lugnare energimässigt, mer stabilitet i världen.

Så kasta dig in i möjligheternas år och överlämna dig till vägledningen som livet ger dig.

Anna-Lena Vikström, sierska

Läs även: Benny Rosenqvist siar om 2022

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.