Benny: Fåglarna är en tröst från Andra sidan

Ingrid väcktes ur djup sömn av högt kvittrande fåglar och undrar vad fåglarnas närvaro kan betyda. Mediet Benny Rosenqvist svarar.

Text: Benny Rosenqvist
Foto: Getty Images

Ingrid frågar:

Hej Benny! I fredags vid tvåtiden på natten vaknade jag av att det var fåglar utanför fönstret som förde ett himla liv, en fågel lät som ett larm. Jag var på mitt arbete, har sovande jour, och sov djupt men väcktes av detta. Somnade om och vaknade vid fyratiden, då fanns det inte en fågel som kvittrade. Vet du vad detta betyder? Sen vill jag gärna veta om du ser hur det blir med reikin framöver. Jag tycker det är helt underbart att hjälpa andra att må bättre, men nu ligger jag lågt på grund av virusläget just nu. Hoppas du ser någon ljuspunkt.

Varma kramar Ingrid

 

Benny svarar:

Fåglarna är en serenad från Andra sidan och det var en tröst till dig och din kunskap om healing. Andevärlden använder ofta fåglar som redskap för att ge både tröst och tecken från de som finns på Andra sidan. När coronaviruset försvunnit kommer din healing behövas, inte minst på grund av det psykiska lidande många drabbats av. Du kommer att få jobba på hög nivå.

Kram Benny

Skriv till Benny Rosenqvist

Du kan också fråga Benny om andlighet, eller om något känns tungt och du behöver lite vägledning. De frågor som besvaras publiceras i tidningen.

Skriv till Benny: Adressen är Tidningen Nära, ”Fråga Benny”, Story House Egmont, 205 07 Malmö. Du kan också mejla till benny@tidningennara.se

Mer information om Benny finns på: www.bennyrosenqvist.se

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.