Benny Rosenqvist: Det är din morfar som kommer på besök

Susanne hittar ofta vita fjädrar i sin väg, och har känt doften av rakvatten från ingenstans. Hon frågar Benny vad det kan betyda.

Foto: Shutterstock

Susanne frågar:

Hej Benny!

Finns det någon betydelse med att jag ganska ofta hittar små, fina, vita fjädrar i naturen? Har även vid två olika tillfällen hittat en liten vit fjäder inomhus, utanför hissen där jag jobbar. Jag drömde även att hela trädgården var full av vita, lena fjädrar – som om hela trädgården var full av änglar. En annan natt kände jag en svag doft av rakvatten, kände samma doft även på kvällen när jag satt i min fåtölj. Kan du se om jag hade besök från Andra sidan då?

Mvh Susanne

Benny svarar:

Det är vanligt när man upptäcker små, vita fjädrar omkring sig, att man uppfattar att det handlar om änglakontakt. Det kan givetvis även vara fjädrar från fåglar, men om känslan du får är att de här fjädrarna är speciella då kan det handla om änglar. Särskilt när du hittar dem inomhus, på ett oförklarligt sätt. Hur har de kommit dit? När det gäller doftkoder så vet vi ofta vem från Andra sidan som är hos oss. Du får till dig en doft, rakvattnet, som du känner igen. I ditt fall är det din morfar som kommer på besök. Min mormor kommer gärna med en doft av violtabletter som hon brukade äta på. När jag känner den doften får jag en signal från henne om att ”nu får du vara vaksam på att jag är runt omkring dig”.

Kram Benny

 

Vill du också fråga Benny om andlighet? Skriv till:

Tidningen Nära, ”Fråga Benny”, Egmont Publishing, 205 07 Malmö.
Du kan också mejla till benny@tidningennara.se

De frågor som besvaras publiceras i tidningen.

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.