Fråga Pierre: Det finns chans till romans!

Sigrid bröt upp med sitt livs kärlek, men nu börjar hon ångra sig och det verkar som att hennes kärlek haft rätt om vissa saker. Pierre Hesselbrandt kommer med råd.

Foto: Shutterstock

Hej Pierre! Jag bröt i samförstånd upp med en kille jag varit ihop med. Det var extremt tufft för han var trots det kärleken i mitt liv. Nu saknar jag ju honom. Kanske har jag gjort mitt livs största misstag när jag gjorde slut med honom? Han ville mig ju bara väl. Han kanske var för lugn för mig? Jag är ju lite jobbig ibland och det var tufft att höra att han tyckte jag var speedad och ville jag skulle gå en vuxenutredning om adhd. Nu har jag faktiskt fått diagnosen adhd. Vad ska jag ta mig till, han hade ju rätt? Kan jag få tillbaka honom? Tack Pierre, du är ju bara bäst i Det okända och din bok är grymt bra.
Puss och kram Sigrid


Pierre svarar:
– Hej Sigrid! Tack för ditt mejl. Vad bra att du faktiskt fick kännedom om din diagnos så att du lättare kan förhålla dig till varför du skenar iväg impulsivt. Killen du beskriver känns väldigt bra, så det finns chans till ny romans för er. Men återuppta kontakten på ett lugnt sätt. Kanske ska du ge honom blommor också? Jag får en känsla att han gillar det. Köp färgerna som symboliserar hans favoritidrottslag. Jag får en känsla av att du fått eller kommer få en medicin som fungerar för dig och som lindrar dina humörsvängningar. Skönt att se att det faktiskt inte är kört utan att ni kan bli tillsammans igen. Kärlek är ju det finaste som finns. Jag önskar er all lycka och jag tror han älskar dig fortfarande. Kör hårt och ta tillbaka honom!
Kram Pierre

 

Vill du också skriva till Pierre? Det kan du göra här. De frågor som besvaras publiceras i tidningen. Försök att hålla din fråga kort. Mer information om Pierre Hesselbrandt hittar du på allroundspirit.com

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.