Fyra olika medier spådde mig – här är mina reflektioner ett år senare

Kompassen var stendöd och den inre rösten näst intill ohörbar. Hur hade Martina kunnat tappa bort sig själv på så kort tid? Som hjälp på vägen mot att finna sig själv igen lät hon fyra olika medier spå hennes framtid.

Text: Martina Bergsten
Foto: Anna Klint, Yohanna Idha, Martina Bergsten, Privata

Vi köpte gemensamt vårt nya hus, ett drömhem att grunda den ljusa framtiden i. Livet hade sällan känts bättre. Men alldeles för snart kom den molande magkänslan tassande, smög sig på likt en diffus ånga som var svår att identifiera. Olikheterna blev med tiden tydligare och tjafsen tätare. Ingens fel, men till slut omöjliga att sopa under mattan. Jag tappade fotfästet.

Efter en utdragen separationsprocess kände jag inte längre igen vare sig mig själv eller det liv jag sett framför mig.

Men vad vill du då? Och var ska du bo? Vännernas frågor förblev obesvarade, jag hade ingen aning. Att bryta upp och byta bostadsort än en gång kändes som ett dubbelt Mount Everest att bestiga.

Nednött och full av sorg fanns inte orken att tänka framåt eller att ta några livsavgörande beslut. Det slutade därför med att jag skrev kontrakt på en hyrestvåa i samhället som utgjort min fasta punkt de senaste åren. Det skulle mig ge en dörr att stänga och egna rum att läka i. En plats för fulgråt och en stunds självömkan.

LÄS ÄVEN: Näras profiler siar om 2024: Andligheten växer i en tid av förändring

Finns det en gemensam röd tråd?

Såren läker och snart är jag redo att ta livet vid hornen, likt en tilltufsad 54-årig Bridget Jones med ännu en singelstatus i mitt livs-CV. Framför mig ligger resten av livet och en nyväckt, lite trevande nyfikenhet pockar på. Men vart sjutton är jag på väg?

Att ställa in den egna kompassen på nytt och lyssna inåt har varit – och är – självklart det absolut viktigaste. Men lite hjälp på vägen mot framtiden kan väl inte skada? Och ärligt talat, man tappar lite av tron på sig själv när man har kastat sig ut i full tillit till livet, men kraschlandat i diket.

Med öppet sinne och ett visst mått av otålighet lät jag därför fyra andliga vägledare, oberoende av varandra, spå min närmsta framtid. Finns det en gemensam röd tråd? Kanske liknande händelser eller förväntade möten. Eller spretar det åt helt olika håll? Läs själv!

LÄS ÄVEN: Vad är ett mediums uppgift, egentligen? 5 andliga profiler svarar

Kanske förundras du, precis som jag, över de likheter de förutspår för mitt liv, vars framtid än så länge är ett oskrivet kapitel utan vare sig särskilda planer eller ens tydliga drömmar.

Men ärligt talat, vissa av dessa förutsägelser känns tämligen främmande. Som att jag skulle stå på scen och jobba? Hjälp!

Bara att åka med i livskarusellen och se var jag befinner mig om ett år känns spännande. Och visst ser den ljus ut, framtiden. Eller hur!

Fyra medier spår samma person

Ann Boström

Ann-Bostrom.jpg

Om: Ann jobbar med privatsittningar och håller såväl storseanser som privata seanser i hemmiljö, samt anordnar kurser i Hallstahammar och Köping.
Kontakt: 073-63 10 841
Facebook: Ljusglimten

LÄS ÄVEN: Mediet Ann: ”Mitt mål är att belysa klientens potential”

Martinas framtid enligt Ann:

”Det kommande året handlar främst om personlig och andlig utveckling, du kommer att börja använda din intuition mycket mer än vad du gör idag. Du blir starkare i dig själv och möter väldigt många nya människor. Du utvecklar ditt själsliga seende och blir mer öppen mot nya människor.

Ditt arbete som skribent expanderar och du lägger under året grunden för böcker du ska ge ut. Det är en serie och handlar om människor och olika kulturer. Du har mycket kunskap att lära ut, därför kommer du hålla kurser och föredrag kopplade till skrivandet och själsligt helande. Du börjar i liten skala men detta gör att nya möjligheter kommer till dig och nya dörrar öppnas.

Du reser i jobbet. En bit fram, när du landat i dig själv, kommer det in en ny kärlek, en som är helt olik dem du tidigare varit tillsammans med. Ett själarnas möte. Det blir förändringar i boendet.”

Anna-Karin Berg

Anna-Karin-Berg.jpg

Om: Anna-Karin arbetar som medium och healer i Hedemora, där hon bland annat tar emot för privatsittningar, anordnar retreats och kurser i andlig utveckling på olika nivåer, alltifrån nybörjare till avancerade transmedium-utbildningar. Hon målar även själstavlor.

– När jag målar själstavlor tonar jag in på en specifik själ, säger Anna-Karin. Jag får då veta vilka färger jag ska använda, antalet ringar och eventuella symboler. Ringarna visar hur många liv en själ har levt, en ring är cirka tusen liv, två ringar tvåtusen liv. Detta kompletteras med ett kanaliserat budskap som jag skriver ner och bifogar tavlan.

Kontakt: www.andlig-healing-center.se

LÄS ÄVEN: Behöver du andlig vägledning? Här är 8 råd till dig som känner dig vilsen

Martinas framtid enligt Anna-Karin:

”Det har varit rörigt för dig men det blir mer balans i livet de närmaste månaderna. Under året kommer det in två eller tre nya erbjudanden som har med jobb att göra, alla är bra så använd intuitionen kring vilket som känns bäst.

Det blir en del resor i jobbet men även en semesterresa med flyg till ett varmt land, det ger en välbehövlig möjlighet att ladda batterierna. Du kommer att möta många nya människor det närmsta året, men framför allt möter du en person som får stor betydelse i ditt liv. Du växer i självkänsla och självförtroende. Kärleken mellan dig och din nya vän växer och blir stark, det är mycket positivt och leder till nytt boende.

Din själ är gammal, har levt många tusen liv. I ditt fysiska liv nu har du fått en stark intuitiv förmåga som du ska använda dig av mer, du bär en stark ande i dig.”

Serafia Andersson

Serafia-Andersson.jpg

Om: Serafia har många strängar på sin andliga lyra och är inte minst känd från tv-programmet Spökjakt och den egna podden Övernaturligtvis. Hon är bland mycket annat medium, spådam, djurkommunikatör och författare. I Martinas läggning har Serafia använt två av sina egna kortlekar, Livets orakel och Drottning Kraka.
Instagram: serafiaandersson
Hemsida: www.serafiaskosmos.se

LÄS ÄVEN: Serafia Andersson: ”Jag är nog det räddaste mediet som finns”

Martinas framtid enligt Serafia:

”När du väl släppt den gamla relationen energimässigt kommer din energi tillbaka och när den stannar i dig sker utveckling och en karriärmässig utveckling tar fart.

Du ställs inför ett val. Längre fram står du på en scen och talar inför människor om något som rör självutveckling. Det kan kännas obehagligt först men du träffar inspirerande människor som visar vägen.

Serafia-kortlekar.jpgVad säger korten om Martinas framtid?

Du följer din intuition mer och står upp för det du tror på. Det finns kärlek som väntar under året – om du vill – men det kan dröja innan du går in i tvåsamhet fullt ut. Denna person är helt annorlunda än tidigare partners.

Det ligger en flytt framför dig, den dröjer något längre än du önskar men bara några månader. Det kommer dock vara värt den extra väntan, du kommer älska platsen du flyttar till. Det ligger en resa under året som kombinerar utveckling och återhämtning.”

LÄS ÄVEN: Så lång tid kan det ta för en spådom att slå in

Victor Andersson

Victor-Andersson.jpg

Om: Victor arbetar som medium och healer i Örebro samt på Tarotguiderna.se. I Örebro tar han emot för privatsittningar samt håller kurser i andlig utveckling.
Instagram: victor_medium

Martinas framtid enligt Victor:

”Din själsliga utveckling expanderar och de närmaste månaderna gör du saker för din egen lyckas skull, du förstår på ett djupare plan vad du vill och mår bra av.

Det ligger ett vägval framför dig, det kan kännas klurigt men välj med intuitionen så blir det bra. Du har vad du behöver för att klara det du vill, du själv är ditt enda hinder.

I år lägger du grunden för framtiden där jag ser att du håller kurser och föredrag i självutveckling. I ditt andliga arbete lyfter du bördan från människor, healing och psykologi i kombination. Varje steg är ett mål, fira dem, det håller energin uppe.

Nu är tiden inne för revansch i livet och om ett halvår tar det fart. Du åker på en resa som kommer att ge dig mycket. Ny kärlek kommer in, troligtvis under nästa år, och böcker som du lägger grunden för i år ges ut längre fram.”

LÄS ÄVEN: Ska vi ta skrock på allvar? Så här tycker Näras profiler

Martinas reflektion ett år senare

Det har nu gått ett helt år sedan jag fick min framtid spådd. Livet är sig rätt likt, åtminstone till det yttre. Jag bor kvar i samma tvåa, är numera nöjd singel och undrar till viss del fortfarande vart jag är på väg. De stora förändringarna har i stället skett i det inre.

Jag har jobbat stenhårt med mig själv och kommit tämligen långt i min personliga utveckling under året som gått. Kriser och sorger har ju ofta den uppgiften, att föra oss framåt. Och jag har gett mig själv den tid jag har behövt för att läka.

LÄS ÄVEN: Helena-Magdalena vill inspirera framtida medier: ”Vi behöver bli fler”

Jag har i och med detta fått en större förståelse för mig själv, min historia, mina behov och mina gåvor. En väldigt nyttig tid, även om utveckling också kan göra väldigt ont.

Andligt har det också skett en hel del, men så går ju det också hand i hand med den personliga utvecklingen. Min intuition har stärkts och jag har fått enormt mycket hjälp med mitt helande från så väl andevärld som människor och djur. Detta har gjort att jag nu är på väg i en ny riktning som jag inte alls såg för ett år sedan, mot healing och hästar. I vilken form vet jag inte, men jag känner full tillit till universums guidande.

Mirakelkur för själen

I september åkte jag ensam på en medium-kurs i Spanien. Det var en riktig reboot! Förutom att jag lärde mig mycket, har jag också hittat nya vänner för livet.

Att solen sken, Medelhavet var varmt och sangrian god, gjorde veckan till en fullträff. En riktig mirakelkur för en läkande själ. Här slog spådomarna verkligen in.

Arbetsmässigt har jag fått ett nytt jobb samt hållit skrivarkurser, men jag känner att det är annat på gång. En ny riktning som jag inte riktigt ser formen på än. Och det känns inte alls lika främmande idag att eventuellt jobba från en scen. Hur svårt kan det vara, liksom?

LÄS ÄVEN: Lär dig vara öppen för änglarnas budskap – de kan komma när som helst

Böckerna då? Jo, det finns embryon i min dator men vägen till färdiga manus känns lång just nu.

Vad gäller boende så har jag mentalt varit på väg ett tag men omständigheterna har gjort att jag blivit kvar längre än önskat.

Men jag rekar för närvarande ny ort för framtida boende. Och vem vet, kanske är det där han finns, den nya kärleken?

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.