Pierre: Han försöker varna er

Susanne har noterat att det händer konstiga saker hemma. Bland annat trillar saker ned och hon känner att någon är på besök i hennes hem. Pierre ger henne svar.

Hej Pierre! Jag undrar vad det är som händer här hemma hos oss? Jag känner mig iakttagen, vår brandvarnare kommer flygande och saker som låter och ramlar ner. Dessutom sover vi urdåligt i vårt sovrum. Vilka besöker oss och vad vill de?

Vänliga hälsningar Susanne


Pierre svarar:

– Hej Susanne! Jag får känslan av att det är en man som stökar. Han kan ha anknytning till namnet David eller Daniel. Han jobbade som brandman eller har något med en brand att göra. Han vill varna er så att ni ser till brandsäkerheten i ert hem och tar dit en expert. Det är något med en tv-apparat också. Eventuellt är det dags att köpa ny. Jag får också in en kvinna vid namn Elsa eller Elin, det är i alla fall ett kort namn på E. Hon hälsar på er och tar ibland på ditt huvud och din näsa. Det känns som en mormor eller farmor. Fixar ni säkerheten så kommer det bli lite lugnare.
Vänligen Pierre

 

Du vet väl att Pierre Hesselbrandt har skrivit en bok som heter Andra sidan? Här hittar du den! 

 

Vill du också skriva till Pierre? Mejla till pierre@tidningennara.se
De frågor som besvaras publiceras i tidningen. 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.