Pierre svarar: Be spökena att lugna ner sig

Alexandras familj har upplevt att det händer märkliga saker hemma och undrar vem det kan vara som hälsar på. Gunilla ber om ett budskap från sin mamma. Pierre ger svar.

Text: Pierre Hesselbrandt
Foto: Shutterstock

Alexandra frågar:

Hej Pierre!

Vi är en familj som bor på en liten gård på landet. Ibland känner vi en lukt när vi kommer hem, lite som från ett annat hem, inte vårt, som försvinner efter en liten stund. Sambon har också känt cigarrdoft några gånger på nedervåningen i vår korridor.

Ibland när vi nattar barnen eller ligger och sover tänds garderobslamporna i
sovrummet. Våra barn är små men tycker inte om att gå upp och leka i sina rum på vindsplanet.

I början av sommaren hade vi en ensam liten fågel som satt länge och ofta i flera dagar på våra köksfönsters fönsterspröjs och tittade in. Kan det vara min mormor som hastigt gick bort i våras? Kändes som att den ville något eller var någon vi känt som hälsade på. Dessutom hörde jag ett tydligt ”halloj” när jag häromdagen skrubbade boxväggarna i stallet. Men jag såg ingen där.

Tack på förhand!

Alexandra

Pierre svarar:

Hej där! Jag får in en gubbe som rökte pipa, men visst kan han ha rökt cigarr kanske. Han tittar till stället ibland.

Sen någon Astrid och Marianne som hör till en Tony som varit ledsen. Skilsmässa eller så. Sedan är det nåt med din mormor som kallat på fågeln, men hon säger något om Måns och namnet Mikael eller Mikaela och något med myndighetspapper som jag inte förstår. Men det ska bli bra, håll ut och mormor ska beskydda dig.

Men om det spökar för mycket så be dem lugna ner sig, alternativt ta dit ett bra medium och rensa. Det är energi från både din oro men även ett par som bott där innan som rört upp lite.

Hoppas du får ordning på det.

Allt gott! 

Pierre

 

Gunilla frågar:

Hej Pierre!

Jag skulle bli jätteglad om jag kan få ett budskap från min mamma. Känner att hon finns hos mig men hade hoppats på mer. All kärlek till dig.

Kram Gunilla S

Pierre svarar:

Hej Gunilla!

Jag mediterar och får in en go, busig tant med glasögon, färgglad halsduk och lila glasögon. Kanske lyssnar hon till namnet Birgit men sedan skojar hon om hoppsan Kerstin. Och sedan något om Hoby och österut.

Hon har även hand om en hund på Andra sidan. Den liknar en jack russel. Hon pratar något om en Volvo V40 men det förstår jag inte vad som menas.

Hon älskar dig och menar på att glädje och skratt måste infinna sig varje dag. Sen tonar hon ut igen. Hoppas du kan förstå något av detta, mejla i så fall Nära.

Bästa hälnsingar Pierre

 

Stämde något in av det Pierre fick fram? Skriv gärna och berätta!
Mejla: pierre@tidningennara.se
Döp mejlet till: ”Det stämde”

Har du också en fråga till Pierre?

Fråga Pierre om relationer, eller om något känns tungt och du behöver lite vägledning. De frågor som besvaras publiceras i tidningen.

Adressen är Tidningen Nära, ”Pierre”, Egmont Publishing, 205 07 Malmö.

Du kan också mejla till pierre@tidningennara.se

Försök hålla din fråga kort.
Mer information om Pierre finns på: allroundspirit.com

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.