Prova vår enkla auraövning: Vad säger färgerna om dig?

Att lära sig läsa av auran på en annan person kan ge dig värdefull kunskap om vad det är för person du har framför dig. Men hur gör man? Mediet Benny Rosenqvist guidar dig i denna enkla övning som du kan göra tillsammans med en vän.

Text: Benny Rosenqvist och Paulina Holkenberg
Foto: Shutterstock

Övning: Så gör du en enkel auraläsning

1. Be din vän ställa sig framför en vit vägg.
2. Backa några steg så att du ser hela kroppen mot väggen.
3. Be din vän blunda så är det lättare för er båda att koncentrera er.
4. Titta på din vän och förflytta sedan blicken till strax bakom kroppen. Du kan nästan försöka skela med ögonen för att inte fokusera på kroppen.
5. Färger kan dyka upp som en svag hinna utanför kroppen. Du kan se en färg eller många olika.
6. Anteckna färgerna och var vid kroppen du ser dem.
7. Byt plats och låt din vän läsa av dig.
8. Läs sedan vad färgerna betyder och se om ni kan förstå något av vad auran vill berätta för er.

LÄS ÄVEN: Stärk din aura med änglarnas hjälp

Det här betyder aurafärgerna

Röd: Du har mycket energi och lever ett liv i högt tempo. Ibland kan ditt temperament slå över och skapa ilska och irritation över saker som inte går din väg.

Orange: Du är en kreativ person som har en social talang. Du utstrålar mycket känslor och sprider glädje och värme i din omgivning.

Gul: Du är en rolig, aktiv och positiv person som försöker sprida glädje i världen. Du lever nära ditt intellekt och tar beslut därefter.

Grön: Du är en kärleksfull person som gärna hjälper andra, se bara till att det inte blir på bekostnad av ditt eget mående.

Blå: Du är lojal mot andra människor, strävar efter att hitta lugn och stabilitet i olika situationer och söker frihet i relationer.

Lila: Du är en sökare och utvecklar ständigt din mediala förmåga. Du använder din intuition för att navigera i livet och blickar ofta inåt för att söka svar.

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.