Anna-Lena Vikströms bästa änglatips: Kan användas i alla situationer

I mediet Anna-Lena Vikströms vardagsliv finns änglarna alltid vid hennes sida. De ger henne vägledning och stöd, och så har det varit ända sedan hon var en liten flicka.

Text: Kersti Hilding Hansen
Foto: Shutterstock

Tack vare flera utomkroppsliga upplevelser började Anna-Lena Vikström tro på änglar redan som liten. Hon fick kontakt och minns särskilt en händelse då det kändes som att hon svävade i en rymd av vitt ljus.

– Omkring mig i det vita ljuset fanns en närvaro av gestalter som jag inte såg utan mer kände av, och jag kunde förnimma hur de förmedlade ren kärlek till mig, säger Anna-Lena.

Anna-Lenas bror dog i en bilolycka när hon var bara åtta år gammal, efter hans död hade hon förmågan att känna av hans närvaro i det rum som hon fick överta efter honom i föräldrahemmet.

– Helt plötsligt och utan förvarning när jag var tonåring och satt vid skrivbordet kunde jag ibland känna att rummet var trångt av vibrerande kärleksfulla ljusgestalter från en annan värld. Det var början till att jag blev medium. Jag tror att de försökte förbereda mig för min kontakt med andevärlden som kom senare i livet och som gör att jag alltid tror att vi är omslutna av ljus och kärlek.

Den sortens upplevelser har Anna-Lena ofta fått höra andra människor berätta. Hur vanligt det är att man kommer till en plats där man känner av att det är fullt med änglar i rummet. Änglars närvaro kan upplevas på många olika sätt, som en plötslig värme eller kyla, som ett vinddrag eller bara en energiförändring i rummet.

– Jag tror att alla människor har en skyddsängel som följer oss hela livet. En ängel som försöker styra in oss att hitta vår livsuppgift och högsta potential. Själv har jag tre ärkeänglar jag kallar på i meditation. Det är Mikael som man kallar på för beskydd och mod att stå upp för sig själv, Raphael som ger healing och Gabriel som hjälper oss att få mediala budskap. När jag kallar på dem förknippar jag Mikael med eld eller röd färg, Raphael med grön färg och Gabriel med mörkblå färg.

Skyddsänglarna är ett stöd och hjälp i livet för Anna-Lena. Hon ställer ofta frågor till dem om specifika problem eller konflikter som finns i relationer. Särskilt när hon har behov av att hitta nya perspektiv på saker och ting är änglarna där och ger vägledning.

– Jag vet att jag kan vara säker på att vägledningen kommer att vara till alla inblandades bästa. Änglarna kan hjälpa oss att sammanföra människor och hela relationer. Jag håller en penna och uttalar frågorna inom mig själv och skriver ner orden jag hör inom mig. Om jag har kört fast och inte vet hur jag ska ta mig vidare i en jobbig situation i livet hjälper änglarna mig att se saken i ett annat perspektiv och själv komma på en lösning.

En gång för många år sedan när Anna-Lena hade varit utomlands drabbades hon av en mördarbakterie i ett ben. Hon behandlades med antibiotika för att bli av med den och fick då vara med om en mycket speciell situation.

– Jag hade kommit hem och fick mer och mer feber på natten. Benet svullnade upp, men jag tänkte att jag väntar med att åka till sjukhuset. Mitt i natten vaknade jag av att jag såg en ängel fysiskt bredvid mig, en halv meter bort. Den skimrade av ljus och såg ut att ha vita kläder. Jag tänkte att om jag sträcker ut handen kommer jag att kunna röra vid ängelns kläder. Men inom mig kände jag att ängeln sa med bestämd röst: ”Du måste gå till doktorn Anna-Lena! Det är bråttom!” Ängeln bleknade bort och jag hann till sjukhuset innan jag blev ännu sämre.

Den tacksamhet Anna-Lena kände efter det tydliga änglabudskapet var stor. Att vid sin sida, i sitt vardagsliv, ha änglar som kärleksfulla budbärare och stöttepelare betyder mycket.

Änglarnas skydd, vägledning och inspiration ger kraft och trygghet i allt hon gör.

Anna-Lenas bästa änglatips!

Be om vägledning i dina drömmar
Innan du somnar ber du änglarna om vägledning i dina drömmar. Be dem om att du ska få drömma svaret på det du drömt om, önskar och vill ha svar på.

Så gör du för att få kontakt med en ängel
Det här är mitt supertips för kontakt med änglar. Det finns nämligen ett sätt som man kan använda i alla situationer: Lägg vänster hand på hjärtat och känn kärleken som finns i ditt hjärta. Be änglarna komma. Du kan känna en närvaro direkt.

Meditation med änglar
Föreställ dig att du ser en kristallpyramid framför dig som du går in i. Inne i pyramiden omsluts du av alla regnbågens färger. Säg ”Jag kallar på jordens väktare” och vänta sedan på ljusgestalter som ställer sig omkring dig i en cirkel. Säg ”Jag kallar på himlens och jordens beskyddare” och då kommer du att känna av ännu mer kraftfulla gestalter som ställer sig i cirkeln omkring dig. Säg ”Jag kallar på den skapande och helande kraften, eld, jord, vatten och luft”. Känn energin som strömmar genom dig …

Så tar du reda på vilken ängel som är just din skyddsängel
Under tiden som du håller handen på hjärtat och kallar på änglarna så ber du att få kontakt med din skyddsängel. Försök känna var ängeln står och vilken känsla du får av ängeln, kanske är det ett namn eller en symbol. Du kan också måla din inre bild av ängeln.

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.