Annas guidning: Så attraherar du den stora kärleken

Lena känner sig ensam och längtar efter kärleken men har svårt att få en relation att hålla. Hon ber Anna Strandlind om hjälp.

Text: Anna Strandlind
Foto: Getty Images

Hej!

Är en 71-åring kvinna som undrar vad livet har kvar åt mig. Är en aktiv person men känner mig ensam, saknar någon. Har haft korta relationer men det slutar efter ett tag, det är mest jag som avslutar dem. Har tre fina barn, och barnbarn som jag är så stolt över, men jag saknar någon vid min sida.

Vänlig hälsning Lena

 

Anna Strandlind svarar: Snart är han där – din drömman!

Hej Lena!

Jag tror många kan känna igen sig i det du beskriver och jag tackar för din fråga.

Du skriver att det är oftast är du som avslutar relationen och det jag undrar över, och även det du kan fråga dig själv, är: Varför avslutar du relationen? Vad är det du saknar som gör att du lämnar? Blir du påmind av något som hänt tidigare i dina relationer, som gör att du backar? Är du rädd för något? Vad känns fel i relationen?

Det kan bero på att det helt enkelt är fel person för dig, att det inte finns någon passion, att du är rädd… Antagligen har inte någon av dessa personer varit rätt för dig, så du har säkert gjort rätt när du lämnat. Men ibland är det bra att skriva ner det du känner och varför du upplever det som du gör. Då får du perspektiv och kan se var känslor och eventuell rädsla kommer ifrån.

Den attityd och den relationen vi har till oss själva, är också det vi drar till oss. Tankar, känslor och beteende ska vara ”i linje med varandra”. Det räcker alltså inte att bara ha bra tankar, utan allt ska innefatta det du signalerar till din omvärld. Vad är det för en man du vill ha? Är det samma typ av man som dras till dig? Den energi du sänder ut, är det du får tillbaka. Tänk på allt gott du har skapat i ditt liv.

Du ska inte nöja dig med något du ”kanske” vill ha. Sätt dig i stället ner och skriv ner hur du vill att din drömman ska vara.

Skriv tydligt ner alla egenskaper du drömmer om att han ska ha, vad du vill känna när du är med honom. Att få ”pirret i magen” när du tänker på den här mannen i nuet, är viktigt.

Du kan till exempel skriva så här:

”Jag är så glad och tacksam nu när jag har min drömman (som ser ut så här), och när vi gör (det här och det här)." Och så vidare. Allt skriver du i presens, du beskriver allt du vill ha och känna. Sedan funderar du på var denne man kan befinna sig. Våga gärna tänka i nya miljöer, tänk något annat än du brukar göra.

Framöver ska du vara öppen för idéer, förslag och möten, se det som kommer med ”nya ögon”. Fokusera inte på hur, utan bara njut och känn att du redan har din man vid din sida!

Något som jag vet har hjälpt många, men som en del tycker är lite konstigt, är att köpa en extra tandborste, duka med extra tallrik och glas – som om du redan hade honom där!

Allt det du känner att du vill ha kommer att komma till dig, för du attraherar den här mannen genom din egen vibration. All lycka till er båda. Snart är han där!

 

Varma kramar från mig,

Anna

 

Skicka din fråga till Anna Strandlind!

Nu kan du få coachning av Anna Strandlind, som också använder sig av sina mediala kunskaper när hon hjälper människor att utvecklas. Varje vecka svarar hon på en läsarfråga på Näras hemsida och ger dig råd för hur du kan växa och nå inre framgång inom olika områden i ditt liv.

Annas guidning 500.jpg

Gör så här: Skicka in din fråga till guidning@tidningennara.se

Du är helt anonym! Anna väljer ut en fråga och besvarar den tillsammans med andra kloka råd på tidningennara.se/guidning. Anna använder både sin mediala och coachande förmåga. Välkommen med din fråga!

Läs Annas senaste svar här

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.