Helena-Magdalena ger oss astroguidning för vecka 10

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 10, 2020

Tiden 2 mars – 8 mars

Så här påverkas vi av de olika planeterna

Denna vecka fortsätter Solen sin vandring i Fiskarnas tecken, vilket ger oss alla en längtan efter att inspireras, att dagdrömma och att vara konstnärliga.

 

På tisdag 3 mars möts Venus och Saturnus i en lite utmanande aspekt. Venus står för den feminina energin och i denna tid då vi ser i samhället hur kvinnors rättigheter är i fokus så kan det hända att vi får se mer av det under denna vecka. Saturnus representerar den stränga fadern och han styr över organisationer av olika slag, med Venus möte kan den feminina energin utmana redan satta gränser. För oss på ett mer personligt plan så kan vi komma fram till en överenskommelse av något slag, se bara till att det känns rätt för dig. Du kan också få nyheter av en person med auktoritet.

 

På onsdag 4 mars går Merkurius som fortsätter sin retrograda rörelse att backa tillbaks till Vattumannen och där bildar han även en fin aspekt till Venus i Väduren. Det kan ge dig en möjlighet att förändra gamla mönster och uppfattningar, att uppgradera dom till hur du ser på saker och ting nu.

 

På torsdag den 5 mars går Venus in i Oxen, Venus styr Oxen och Vågen och det innebär att hon trivs bra här. Oxarna som för övrigt kan uppleva en omtumlande tid (med Uranus i tecknet) kan äntligen känna lite mer harmoni och balans. Venus i Oxen sprider en fin stabil energi till oss alla och vi kan vilja skapa, pyssla och försköna vår omgivning. Venus i Oxen kan också få oss att vilja investera i något snyggt, designat till oss själva eller vårt hem.

 

 

På söndag den 8 mars möter Solen Neptunus i Fiskarna, det ger oss dagdrömmar, inspiration, spirituell och andlig längtan. Det är en underbar dag att läsa böcker, se på film eller något annat som får oss att drömma oss bort.  

Dessutom så möter Venus Uranus i Oxen. Se även det jag skrev ovan. Uranus står för uppvaknande av olika slag och Venus står för att skapa harmoni och balans. Detta kan bli ett spännande möte. Så det är bra om du är förberedd på överraskningar av olika slag.

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.