Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 11

Eventuella missförstånd som uppstått under Merkurius retrograd kan nu äntligen klaras upp, skriver Helena-Magdalena i veckans astroguidning.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 11, 2020

Tiden 9 mars – 15 mars

Så här påverkas vi av de olika planeterna

Solen fortsätter även denna vecka sin vandring i Fiskarnas tecken.

 

På måndagen den 9 mars har vi en fullmåne och det är en superfullmåne denna gång. Fullmånen är i Jungfrun. Med månen i Jungfrun så kan vi bli lite oroliga och många kan känna av denna måne. Kom i håg att det bara är känslor! Blicka bakåt det senaste halvåret och se vad som är dags att fullborda och släppa taget om. Gör gärna planer gällande ditt arbete och sätt lite mer långsiktiga mål.

 

På tisdagen 10 mars så, äntligen går Merkurius framåt igen (efter retrograd sen 17/2). Så nu kan allt som har med kommunikation på olika plan att göra äntligen fungera bra igen. När Merkurius vänder direkt så kan man märka det i att människor plötsligt hör av sig igen. Eventuella missförstånd som uppstått under Merkurius retrograd kan nu äntligen klaras upp. Härligt!

 

På onsdagen 11 mars möter Solen och Jupiter varandra i en härlig sextil. Dessa båda planeter trivs bra tillsammans och idag känner vi att självkänslan är på topp, passa på att ta initiativ till att förverkliga dina drömmar! Dröm stort och ta action!

 

På lördagen den 14 mars bildar Mars och Neptunus en vacker aspekt och så gör även Solen och Pluto! Med både Neptunus och Pluto aktiva så skapas en underbar romantisk stämning! Känslighet och romantik är på topp. Med Mars och Solen så kan dina kreativa projekt blomstra. Detta blir en härlig dag, ta tillvara på alla dessa underbara energier och lev ut dina känslor och din kreativitet! 

 

På söndag 15 mars går Merkurius åter in i Fiskarna och skapar romantik, inspirerande tankar och en längtan att vara konstnärlig. Det är en underbar dag att visa kärlek på många olika sätt.

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.